Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2016, 23:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

O čom bude 2. séria Ash vs Evil Dead a kedy sa začne vysielať?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu prvé informácie o druhej sérii Ash vs. Evil Dead!

Ak ste čítali našu recenziu, dobre viete, že Ash vs. Evil Dead sa nám neskutočne páčilo. Mix gore akcie, úžasného humoru, skvelého Bruca Campbella, litrov krvi, hororových prvkov a úžasnej filmáskej práce bolo presne to, čo seriálové pokračovanie príbehu od Sama Raimiho potrebovalo. Sám Rami sa zúčastnil na príprave prvej série, niečo z nej si dokonca aj sám zrežíroval a rovnako tak tomu bude aj v prípade série druhej, ktorá by mala odštartovať už 23. septembra! 

Nové časti prídu ruka v ruke s novými tvárami, a tak sa môžeme tešiť na Teda Raimiho (Samovho brata) čoby Ashova najlepšieho kamaráta zo strednej, ktorý sa s ním vydá na spoločnú cestu proti zlu. Druhým známym prídavkom bude Michele Hurd (stále je čerstvo v pamäti vďaka úlohe v 2. sérii Daredevila). Tá si zahrá Ashovu niekdajšiu lásku zo strednej a na záver tu máme Lee Majorsa čoby Ashovho dávno strateného otca. Okolo nášho obľúbeného hrdinu sa tak utvorí kruh priateľov a známych. Samozrejme, vrátia sa aj jeho dvaja side-kickovia.  

O čom bude 2. séria Ash vs Evil Dead a kedy sa začne vysielať?


Čo sa týka deja, ten nás zavedie do obdobia, kedy si Ash užíva odpočinok spolu s Kelly a Pablom v Jacksonville. Showrunner a scenárista seriálu, Craig DiGregorio, sa pre server Collider rozpovedal o pár veciach, ktoré majú v pláne. Momentálne prebieha natáčanie, a tak sa nič podstatné nedozvieme, no prezradil nám, že sa chceli pozrieť na Ashov charakter z ešte väčšej blízkosti. Aj preto uvidíme jeho rodné mesto a spoznáme ho ako človeka ešte pred návštevou osudovej chaty. Zistíme viac nielen o ňom, ale i jeho blízkych a známych z minulosti. Craig je veľmi rád, že tentoraz mali na prípravu viac času. Síce už poznajú svet a postavy lepšie, keďže sa show opiera o množstvo praktických efektov a humoru, potrebujú na ich prípravu vždy dosť veľa času. 

Pozrieme sa teda do Ashovej minulosti, nahliadneme aj na pozadie príbehu Ruby a zistíme, že jej plán nefunguje úplne tak, ako si predstavovala. Aj to bude mať za následok, že sa Ash vráti do hry. Kelly a Pablo budú stále po jeho boku, no obaja si v druhej sérii prejdú dôležitými zmenami. Nových postáv bude dosť, nápady na originálny dej sa nepochybne len tak hemžili a už máme aj potvrdené, že sa dočkáme aj viac krvi. Či teda majú diváci očakávať klasické pokračovanie seriálu len formou ďalšej série na sterodicoh, to zatiaľ nevieme. Ako sa tá prvá páčila vám? Tešíte sa už na ďalšie príbehy s Ashom? 

Prvý obrázok z druhej série veľa o príbehu neprezadí, ale aspoň vieme, že sa Ash nezmenil

O čom bude 2. séria Ash vs Evil Dead a kedy sa začne vysielať?
Domov
Zdieľať
Diskusia