Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2016, 15:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Návratu Prison Breaku sa zúčastnia okrem Michaela a Lincolna aj T-Bag, Sucre či Sára

FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Fox ohlásilo staro-nové tváre, ktoré sa zúčastnia záverečnej série Prison Breaku!

Dobré správy sa šíria rýchlo, tie najlepšie správy nás pritom vo filmovom a seriálovom svete zastihnú úplne nečakane. Taký je aj prípad oživenia Prison Breaku, ktorého sa dočkáme koncom roka 2016, respektíve v roku 2017. Záverečná séria má byť bohatá na známe tváre a postavy, ktoré prežili. Po ohlásení, že sa dočkáme ako Dominica Purcela (Lincoln), tak i Wentwortha Millera (Michael), prišla správa, že sa vrátia aj herci, ako napríklad Robert Knepper (Theodore “T-Bag” Bagwell), Rockmond Dunbar (Benjamin Miles “C-Note” Franklin, Amaury Nolasco (Fernando Sucre) a Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi). Lepšie už to snáď ani nemôže byť! Myslíte, že sa dočkáme aj oznámenia ďalších postáv, alebo si Fox nejaké to prekvapenie nechá až do premiéry? 

Návratu Prison Breaku sa zúčastnia okrem Michaela a Lincolna aj T-Bag, Sucre či Sára


Podľa nových informácií sa nedočkáme prequelu či deja zasadeného medzi jednotlivé série, ale priameho pokračovania. Vieme však, čo sa stalo (ak ste Prison Break nevideli, to prekvapenie vám neskazíme), a tak sa javilo tak trochu nemožné, aby seriál pokračoval tam, kde skončil. Producenti z Foxu (televízna stanica, kde sa budú nové časti vysielať) však potvrdili, že skutočne pôjde o sequelový príbeh, pričom sa ráta s niekoľkými ďalšími postavami. Presunieme sa síce o pár rokov dopredu, všetko bude ale pravdepodobne logicky vysvetlené. Hrdinovia sa teda ešte raz spoja, aby ešte raz unikli vláde a všetkým tým, ktorí ich chcú zničiť. Nie je známe, koľko epizód by špeciálna séria mala mať, no hovorí sa o 10-12. 

Pôvodný tím producentov v znamení mien ako: Paul T. Scheuring, Neal Moritz, Marty Adelstein a Dawn Olmstead budú v novej sérii figurovať ako výkonní producenti. Scheuring a bude showrunnerom a aj scenáristom. Na ďalšie informácie si budeme musieť počkať. A čo vy, ste nadšení správou o obsadení staro-nových tvárí? Minimálne z T-Baga majú asi všetci čitatelia radosť, že?

Návratu Prison Breaku sa zúčastnia okrem Michaela a Lincolna aj T-Bag, Sucre či Sára

Seriál Prison Break naplno predstavil Wentwortha Millera. Ten stvárnil postavu Michaela Scofielda, mladého a geniálneho inžiniera, ktorý sa dostane do väznice Fox River, aby odtiaľ vyslobodil svojho brata Lincolna Burrowsa (Dominic Purcell). Snáď so mnou budete súhlasiť, keď poviem, že prvá séria bola skutočne vynikajúca, ale s každou ďalšou išla kvalita seriálu stále nižšie a nižšie. Televízna stanica FOX sa však rozhodla, že poteší priaznivcov ešte jedenkrát a prinesie na obrazovky limitovanú sériu, ktorá by mala mať uzavretý dej. (SPOILER) Snáď už nadobro uzavretý, ale hľa, aj Michaelova smrť nakoniec smrťou nebola (/SPOILER) a tak sa pokojne môže stať, že sledovanosť a kvalita bude taká vysoká, až si Fox vypýta ďalšie časti. Ako to celé vnímate vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia