Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2016, 14:38
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Prvý slovenský Starbucks vznikne v bratislavskom Auparku údajne ešte pred začiatkom leta! Kde sa dočkáme ďalších pobočiek?

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA SLOVENSKO STARBUCKS
Uložiť Uložené

Pripravte sa, Instagram bude opäť o niečo plnší. Na Slovensku totiž už onedlho otvoria prvú prevádzku Starbucks.

O tom, že populárny reťazec kaviarní hodlá po sprístupnení kávových automatov na niektorých čerpacích staniciach zakotviť aj na našom malom Slovensku, sme už niekoľkokrát počuli. Doteraz sa však poriadne nevedelo, kde a kedy slovenská pobočka vznikne a otvorí. Postupom času sa však začínajú vynárať podrobnejšie detaily, pričom tie najčerstvejšie hovoria o bratislavskom Auparku a spustením prevádzky ešte pred príchodom tohtoročného leta, na čo dnes upozornil web Startitup, hoci status skupiny Starbucks Slovakia na sociálnej sieti Facebook, ktorý sa odvoláva na "maximálne dôveryhodné zdroje", o tom informoval ešte začiatkom marca. A o aké miesto konkrétne pôjde? Prvá slovenská prevádzka Starbucks vraj vznikne tam, kde doteraz stála kaviareň Coffeshop Company. Ďalšie prídu na rad koncom roka, a to v priestoroch nákupných centier Eurovea a Centrál.

 

Update informácie z maximálne spoľahlivého zdroja: Starbucks Store bude v bratislavskom Auparku na mieste dnešného...

Posted by Starbucks Slovakia on 1. marec 2016
 

Už o pár týždňov si aj ty budeš môcť niektorú z takýchto či podobnú šálku kúpiť v bratislavskom Auparku! (y)

Posted by Starbucks Slovakia on 9. marec 2016
Domov
Zdieľať
Diskusia