Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2016, 16:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Posledný trailer druhej série Daredevila vás nechá v nemom úžasne, Netflix doručí mrazivý zážitok

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix vie, čo robí. Každý ďalší trailer na Daredevila je lepší, než ten predošlý, no a nasledujúci to už len všetko podčiarkuje.

Po skvelých dvoch traileroch, úžasných promo obrázkoch a teaseroch už nikto nečakal nič viac. Všetci sme len túžobne čakali na vytúžený 18. marec, kedy Netflix vypustí druhú sériu Daredevila. Tá prvá nás prekvapila, a to v pozitívnom zmysle slova. Pravdepodobne šlo o najlepšiu komiksovú adaptáciu zo súdku superhrdinov minulého roka, navyše šlo o seriál, ktorý sa nebál pritvrdiť. Aby toho nebolo málo, doručil aj skvelého záporáka, úžasnú choreografiu súbojov a talentovaných hercov, ktorým sa podarilo preniesť na obrazovky atraktívne postavy. To všetko a oveľa viac malo vyeskalovať v druhej sérii, kde budú prim hrať aj Punisher a Elektra.

V dnešnom, finálnom traileri vidíme scénu, kedy sa Punisher, civilným menom Frank Castle, prechádza nemocnicou celý od krvi, čo v nás evokuje zobrazenie istej udalosti. Z predošlých promo obrázkov a záberov taktiež vieme, že sa dočkáme viacerých sfilmovaných legendárnych scén z komiksov, podobne, ako to urobila prvá séria. Okrem neľútostného Punishera sa však dočkáme aj Elektry v podaní Elodie Yung. Tá zatiaľ vyzerá úžasne, či už svojím sexi zovňajškom, pôsobením postavy ako takej či bojovými schopnosťami. Daredevil a spol. budú mať tentoraz okrem gangstrov čo dočinenia aj s The Hand, japonským klanom nárokujúcim si práva na mesto. Teraz sa už pustite do nového traileru, je skutočne úžasný. Recenziu sa vám pokúsime priniesť do konca mesiaca, keďže si to niekto bude chcieť aj vychutnať. 

Frank Castle sa vydá na osobnú pomstu po tom, čo mu zlí chlapci vyvraždili rodinu, nepôjde ale priamo proti Daredevilovi. Nechce ho zabiť, ale ani s ním nesympatizuje. Podľa neho je Daredevil zbabelec, muž, ktorý nedokáže dokončiť prácu. Ak zasiahne Daredevil, mafián sa znova postaví a bude znova zabíjať. Ak zasiahne Punisher... nikto sa v miestnosti už znova nepostaví. S týmto bude Matt Murdock bojovať dlhú dobu.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

K druhej sérii sa nevracia showrunner tej prvej, Steven S. DeKnight, ktorému, spoločne s Drewom Goddardom, môžeme za jej kvalitu ďakovať asi najviac. Obaja páni ale nemali čas venovať sa sérii druhej. Drew Goddard mal zastúpiť DeKnighta čoby showrunner, Sony mu ale ponúklo možnosť napísať a zrežírovať Sinister Six (ponuka prišla ešte pred premiérou ASM2). Goddard neodmietol a takmer rok vytrvalo pracoval na scenári, až sa napokon plány na natočenie zrušili a Spidey sa vrátil do Marvelu. Goddardovi sa zatiaľ Sinister Six zrušilo a v dávnejšom rozhovore priznal, že na druhej sérii pracoval, aj keď už nie s takým markantným podielom, ako to bolo pri tej prvej. V každom prípade môžeme očakávať rovnakú kvalitu, z prvých záberov je jasné, že sa ostalo pri základoch, ktoré seriálu svečili najviac. Akurát sa asi vypilovali, keďže každá scéna dnešného traileru pôsobí doslova elektrizujúco. 2. séria je naplánovaná na Netflixe k dátumu 18. marec 2016. Pre perfektný teaser klikajte sem, pre viac obrázkov zase sem. Do celého vlákna sa dostanete kliknutím sem

Posledný trailer druhej série Daredevila vás nechá v nemom úžasne, Netflix doručí mrazivý zážitok
Posledný trailer druhej série Daredevila vás nechá v nemom úžasne, Netflix doručí mrazivý zážitok
Posledný trailer druhej série Daredevila vás nechá v nemom úžasne, Netflix doručí mrazivý zážitok

Posledný trailer druhej série Daredevila vás nechá v nemom úžasne, Netflix doručí mrazivý zážitok

Domov
Zdieľať
Diskusia