Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2016, 15:37
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Facebook sprístupnil alternatívy k populárnemu tlačidlu "Like". Čo nás všetko čaká?

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Lezie vám na nervy, že nemôžete miesto palca hore používať palec dole? Tak to sa potom nič nezmení. Novinka, s ktorou modrá virtuálna sieť teraz prichádza, síce obsahuje alternatívne reakcie, no "Dislike" stále chýba.

Like, Love, Haha, Wow, Sad alebo Angry - od dnešného dňa na najväčšej sociálnej sieti pribudnú ďalšie reakcie, ktorými môžeme vyjadriť svoj názor k príspevkom, fotografiám, videám alebo inému obsahu, ktorý na Facebooku nájdeme. Doteraz sme na také niečo mohli využiť iba jednu jedinú možnosť - samozrejme, ak nepočítame komentáre - a tou je takzvaný palec hore, respektíve Like. Na blogu sociálnej siete pribudlo nové oznámenie, ktoré o tejto už dávnejšie ohlásenej novinke oficiálne informuje celý svet. Po viac ako ročnom testovaní a vývoji tak konečne prichádza rad na všetkých používateľov, pričom sprístupnenie alternatívnych reakcii bude zrejme prebiehať postupne, teda v určitých vlnách a to podľa danej krajiny. Niektorí používatelia môžu mať novinku dostupnú už teraz, iní si zase budú musieť ešte nejakú tu hodinku počkať. Aktualizácia sa samozrejme týka aj aplikácií pre mobilné telefóny, kde nastane presne tá istá zmena.

Viac vizuálnych detailov ponúka gif obrázok nižšie. Nové reakcie sa zobrazia, ak na notebooku alebo osobnom počítači prejdete kurzorom na tlačidlo Like. Pri mobilných aplikáciach zase stačí tlačidlo chvíľu podržať.

Facebook sprístupnil alternatívy k populárnemu tlačidlu "Like". Čo nás všetko čaká?
Facebook sprístupnil alternatívy k populárnemu tlačidlu "Like". Čo nás všetko čaká?
Anketa:
Čo poviete na zmenu?
Konečne
Zbytočnosť
Konečne
29 %
737 Hlasov
Zbytočnosť
71 %
1835 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia