Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2016, 23:22
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

13-ročné čakanie sa končí. Will Smith a Martin Lawrence definitívne nakrútia Bad Boys 3

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3 MICHAEL BAY WILL SMITH
Uložiť Uložené

V momente, keď sa nádej na pokračovanie už úplne vytrácala, sa Will konečne rozhodol, že z Bad Boys bude minimálne trilógia.

Úprimne, aj vy ste už strácali nádej, že sa niekedy dočkáme tejto správy? Ja sa priznám, že áno, veď to nie je taká dlhá doba, čo Will Smith odmietol zopakovať svoju postavu v pokračovaní blockbusterového sci-fi Independence Day: Resurgence. Po zhliadnutí traileru ale sám priznal, že toto rozhodnutie veľmi ľutuje a mrzí ho, čo sa stalo s jeho postavou (pokiaľ to ešte nevieš, všetko podstatné o pokračovaní a o udalostiach, ktoré mu predchádzali od konca prvej časti, nájdeš na tomto odkaze). O Willovi a návratoch do jeho najslávnejších rol (Men in Black 4, Hancock 2) sa toho narozprávalo naozaj dosť. Jednou z nich je nepochybne aj úloha detektíva protidrogového oddelenia v Miami, Mikea Lowreyho, ktorý spolu so svojim parťákom Marcusom Burnettom (Martin Lawrence) tvoria „zohranú“ dvojicu v boji so zločinom. Bad Boys pod taktovkou Michaela Baya sa stali skutočne akčnou klasikou a mnoho fanúšikov z celého sveta sa už dlho domáhalo pokračovania. Nuž, vážení, je to tu.

13-ročné čakanie sa končí. Will Smith a Martin Lawrence definitívne nakrútia Bad Boys 3

Všetko to začalo v októbri, keď Smith v jednom rozhovore povedal, že „je veľká šanca, že trojku uvidíme v najbližších 12-16 mesiacoch“. To dalo mnohým nádej, aj keď vieme, že tieto vyjadrenia majú skôr podráždiť, ako naozaj potvrdiť danú informáciu. Teraz sa ale v nedávnom rozhovore v rádiu BBC 1 vyjadril omnoho konkrétnejšie: „Stretol som sa s Martinom pred niekoľkými týždňami. Nevideli sme sa viac ako dva roky, no keď sme sa na seba pozreli a objali sme sa... v tom momente sme vedeli, že urobíme Bad Boys 3. Definitívne urobíme ďalší film.“

Odporúčané
10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 16. septembra 2022, 14:30

Určite sa potešil aj Lawrence, keďže jeho posledný film s lepším než priemerným hodnotením je práve pokračovanie zlých chlapcov (v Českej republike známejší pod názvom Mizerové). V štúdiu majú ceruzkou poznačené dátumy pre Bad Boy 3 na 17. februára 2017 a štvrtý film na 3. júla 2019. Samozrejme bude ale závisieť od hercov, na koľko filmov sa dajú zlomiť. Otázne je aj meno režiséra. Michael Bay by určite mohol dôstojne zavŕšiť svoju (pravdepodobne) trilógiu, no ten bude mať očividne plné ruky práce pri dozeraní nad rozširujúcim sa univerzom Transformerov (nehovoriac o tom, že na jar začne točiť 5. časť). Na nové info si určite ešte pekne dlho počkáme, no dôležité je to, že shit just got real!

13-ročné čakanie sa končí. Will Smith a Martin Lawrence definitívne nakrútia Bad Boys 3

Domov
Zdieľať
Diskusia