Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2012, 16:08
Čas čítania 0:00
refresher team

Hip Hop Reality 11 - Majk Spirit

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj prvý diel Hip-Hop Reality pod záštitou Refresheru!

Ako sme minule ohlasovali, tak sa aj deje. Odteraz sa na tvorbe internetovej relácie Hip Hop Reality  podielame aj my a prinášame ti prvý "nový" diel, v ktorom sa ako hosť ukázal stále aktuálny nový človek Majk Spirit. Ten práve prekročil na svojej FB stránke okrúhly počet 100 000 fanúšikov a tento rozhovor venuje každému jednému z nich ako taký malý darček.


Okrem miernych kozmetických úprav v grafike sme zaviedli do relácie aj "otázky z ulice", ktoré mali ľudia možnosť klásť Majkovi priamo do štúdia. A že tie otázky stáli naozaj za to, posúťte už sami.
Tohoto sa týka aj ďalšia zmena. Vždy pred točením rozhovoru (deň-dva) ohlásime na našej FB stránke meno človeka, s ktorým budeme rozhovor robiť a taktiež aj miesto, kde sa bude pohybovať náš štáb a odchytávať ľudí, ktorí budú mať možnosť položiť svoju otázku človeku, čo bude sedieť v štúdiu. A budete v telke, heheej! 

Okrem technického zvýšenia kvality a natáčania relácie v HD formáte v Partymaker.tv štúdiu pracujeme aj na ďaľších vychytávkach, aby sme zvýšili zábavnosť a sledovanosť tejto relácie. Aké veci to budú, nechajte sa prekvapiť. Samozrejme, súčasťou každej relácie bude súťaž, tentokrát si môžete zasúťažiť o podpísané CD od Majka Spirita. Takisto zostáva rubrika "Pomaly hore" pre začínajúce talenty, len sa nebude objavovať v každom dieli, ale len raz za čas. Najbližší diel bude naozaj špeciálny, lebo budeme oslavovať rok od vzniku Hip Hop Reality, takže sa máte na čo tešiť!

No ale dosť už rečí, stlač play a ako by povedal Osťo - sleduj, komentuj, zdielaj! A Adelove moderátorské skills radšej nerieš, sľúbil, že ich vychytá, haha.

Domov
Zdieľať
Diskusia