Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2012, 2:51
Čas čítania 0:00
refresher team

Súťaž o 5 lístkov na krst Fenomen

REFRESHER
Uložiť Uložené

Získajte voľné vstupy na slovenský krst albumu Fenomen.

Súťaž o 5 lístkov na krst Fenomen


Ako Rytmus slúbil, tak aj plní a mesiac po českom krste sa dočkávame aj my. Krstiť sa bude v hlavnom meste, konkrétne v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC, bývalý Babylon) a to 26. 1. 2012. Medzi hosťami nebude chýbať parťák Ego, ďalej Tina a Majk Spirit. Okrem Ega má každý z menovaných stále horúci album a všetci z nich patria k tomu najdôležitejšiemu, čo tu z hudby máme, takže je určite sa na čo tešiť. A aby toho nebolo málo, objavia sa aj Dj Kappa a S3RiOUS. Aj keď sa podľa Mayov posledný rok  začal iba pred pár dňami, určite bude táto žúrka patriť k tomu najlepšiemu, čo ti tento rok slovenské kluby ponúknu. Rytmus slubuje väčšiu show, ako tomu bolo pri krste u našich bratov, kde klub doslova praskal a atmosféra bola viac než vynikajúca, veď si pozri video nižšie. K akcii sa budú objavovať aj videopozvánky, ktoré samozrejme doplníme a keď chceš náhodou pod pódiom hýriť v novom triku, navštív shop.

A aby sme toľko zbytočne nekecali a dostali sme sa k tomu, prečo ste tu. Ponúkame vám 5 voľných vstupeniek na túto mega akciu, tak len čítaj pravidlá, posielaj mail a dúfaj, že ťa vylosujeme.

Avizované pozvánky od Papafiniho cez Daru až po samotného Rytmusa.





__________________________________________________________________________
Pravidlá súťaže:

1. E-mail odosielajte na adresu sutaz@refresher.sk, predmet správy uveďte FENOMEN. Do emailu nezabudnite pridať vaše meno, aby sme neskôr vedeli zverejniť výhercu.

2. Ďalšou podmienkou výhry je byť fanúšikom FB stránky REFRESHER.sk. Ak náhodou nemáš facebook, sleduj nás na twitteri.

3. Súťaž trvá od 6. 1 .2011 do 24.1.2011, 23:59. Výhercov vyžrebujeme náhodne a mená zverejníme na našom facebooku. Sledujte náš facebook ak sa vaše meno objaví medzi výhercami, kontrolujte si mailbox.

www.rytmusfenomen.com       - Rytmusova stránka
facebook.com/Rytmusjepan     - facebook fan stránka Rytmusa
facebook.com/REFRESHER.sk   - facebook fan stránka REFRESHER.sk


Domov
Zdieľať
Diskusia