Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2015, 14:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Netradičný charitatívny beh Farbám neujdeš už o pár týždňov ovládne naše hlavné mesto

REFRESHER BEH RYTMUS
Uložiť Uložené

V magický dátum 10.10. Bratislava ožije farbami vďaka originálnej športovej udalosti.

Jedinečné charitatívne podujatie s príznačným titulom Farbám neujdeš sme už mali možnosť vidieť pred pár mesiacmi v metropole východu, kde si ľudia celú akciu veľmi pochvaľovali. Konečne prichádza aj pokračovanie, ktoré sa tentokrát uskutoční v našom hlavnom meste. Bratislava ožije farbami už približne o mesiac - v sobotu 10.10. a okrem tradičného päťkilometrového behu je pre zúčastnených pripravený aj zaujímavý sprievodný program, ktorým nás bude sprevádzať Sajfa. Oficiálny začiatok udalosti je naplánovaný na 10.00 na Hviezdoslavovom námestí, kde bude bežcov čakať rozcvička s trénermi FIT UPu, tanečné vystúpenie a spoločný štart pod záštitou starostu starého mesta. 

Netradičný charitatívny beh Farbám neujdeš už o pár týždňov ovládne naše hlavné mesto

Netradičný a zábavný beh veľmi rád privíta všetkých bez rozdielu veku či fyzickej zdatnosti. Je jedno, či ste profesionál alebo rekreačný bežec, keďže sa na trase, ktorú zvládne naozaj každý nemeria čas. Na každom kilometri bude účastníkov čakať farebná zóna, kde sú zasypávaní práškovými Hedon farbami. Každá zóna patrí jednému z partnerov a je špecifická svojou farbou - modrá patrí spoločnosti Bal Slovakia, oranžová patrí MINI COOPERu,  žltá spoločnosti DHL, ružová Terranove Weber a posledná je ako jediná penová, a to tesne pred cieľom.

Odporúčané
SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby 25. februára 2024, 12:30

Po skončení behu prichádza na rad spoločný vyhadzov práškových farieb a po ňom hudobné vystúpenie Rytmusa. Na záver ešte tombola o vecné ceny, keďže všetky štartovné čísla budu zlosovateľné. Ambasádorom behu je Bekim a výťažok z predaja farieb v deň podujatia poputuje do slovenského paralympijského výboru. Neváhajte sa preto prísť zabaviť, zašportovať si a ako bonus podporiť dobrú vec. 

Takto prebiehala akcia Farbám neujdeš v metropole východu.


Všetky podstatné informácie budú postupne uverejňované na oficiálnej stránke podujatia.

Domov
Zdieľať
Diskusia