Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2015, 17:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Štyri backflipy počas jediného skoku na BMX? Vďaka bláznom z Nitro Circus realita

ŠPORT SVETOVÉ REKORDY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prekonať strach a preniesť sa cez predošlé nepodarené pokusy muselo byť náročné, no jazdec sa aj napriek tomu rozhodol vytýčený cieľ dosiahnuť.

Chalani z Nitro Circus, ktorí cestujú po svete a skúšajú tie najnebezpečnejšie kúsky na dvoch kolesách, sa tentokrát rozhodli prekonať svetový rekord v počte backflipov na adekvátne prispôsobenom skoku. Predchodcovi sa podarilo otočiť vo vzduchu trikrát, čo však našim dvom odvážlivcom nestačilo a donútilo ich dokonca postaviť šesť metrový skok, na ktorom by mohli pridať ďalší backflip. Jed Mildon spolu s parťákom skúšali rekord prekonať aj napriek početným neúspešným pokusom, ktoré dokonca uvidíte aj vo videu nižšie. Po nebezpečných pádoch však prišiel úspešný pokus v rýchlosti približne 65 km/h, čo je skutočný adrenalín. Jed sa tak oficiálne stáva prvým BMX jazdcom, ktorému sa tento kúsok v podobe štyroch backflipov podarilo zaknihovať! A dokonca má ešte stále všetky končatiny.


Toto doma neskúšajte!

Domov
Zdieľať
Diskusia