Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2015 o 23:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

MGS V: The Phantom Pain pripomína septembrový release poeticky krásnym trailerom, ako bonus ponúkame výbušného Mad Maxa

TECH
Uložiť Uložené

Mad Maxa sme nevideli na žiadnej z veľkých press konferencií, a tak Avalanche Studios aspoň vydalo nový trailer, k čomu prikladáme ako bonus nádherné zábery z MGS V.

E3 sme až na Square Enix (ktoré malo ale naozaj slabú a nudnú konferenciu), dokonale pretavili v naše obsiahle report články. Pomedzi samotné press konferencie ale vydali niektoré štúdiá trailery aj k iným hrám, ktoré nemali šancu zažiariť v svetle reflektorov v Los Angeles. Začneme Mad Maxom, ktorý vyjde v septembri a ponúkne post-apo svet v žánri RPG. Všetky trailery vyzerajú úžasne, výnimku nerobí ani ten nový a tak vám radím pozrieť si ho. Viac o hre nájdete tu.

Oddýchnite si však od rýchlokvasných výbuchov a pozrite si nádherný trailer pre Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ktorý zrežíroval, rovnako ako celú hru, sám Hideo Kojima, pre ktorého táto hra zároveň znamená koniec v Konami. Viac o hre sa dozviete tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia