Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. mája 2015, 11:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Marián Gáborík obohacuje svoj vozový park o nádherné Ferrari Italia Speciale

ŠPORT MARIÁN GÁBORÍK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Elitný útočník NHL miluje rýchlosť nielen na ľade.

Na aktuálne končiacu sa sezónu pravdepodobne Marián Gáborík nebude spomínať v najlepšom, no aj napriek tomu sa rozhodol zadovážiť si ďalší výstavný kúsok do svojej zbierky. Počas celej sezóny sa mu v NHL po individuálnej stránke síce darilo, avšak tímový výkon nestačil aj napriek bojovnosti do doslova posledných zápasov. Po vypadnutí sa rozhodol pomôcť slovenskej reprezentácii na šampionáte. Ani titul najproduktívnejšieho (spolu s Vladimírom Draveckým) hráča však nepomohol mužstvu natoľko, aby sa dostalo do štvrťfinále.


Dlhodobejšiu návštevu Slovenska sa rozhodol spríjemniť si po svojom. Jeho láska k rýchlym autám je pomerne známa, a preto niet divu, že zvolil práve túto alternatívu. K Ferrari F 430 či Porsche Carrera GT tak pribudne aj ďalší kúsok talianskej automobilky, konkrétne Ferrari 458 Speciale - silnejší model vychádzajúci z pôvodnej Italie. Gabby bude svoju novú 605-koňovú hračku preháňať zatiaľ len po európskych cestách a je otázne, či si ju so sebou vezme aj za veľkú mláku. Cena tohto športového auta sa pohybuje okolo čiastky 288 tisíc eur. Marián má v súčasnosti dlhodobú a výhodnú zmluvu s klubom Los Angeles Kings, čo bol určite jeden z impulzov pre túto kúpu. Neostáva nám nič iné, ako popriať majiteľovi veľa šťastných kilometrov!

Marián Gáborík obohacuje svoj vozový park o nádherné Ferrari Italia Speciale
Marián Gáborík obohacuje svoj vozový park o nádherné Ferrari Italia Speciale
Domov
Zdieľať
Diskusia