Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2015, 10:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jaromír Nohavica si v novej piesni robí srandu zo slovenských hokejistov

ŠPORT HOKEJ JAROMÍR NOHAVICA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeden z najlepších českých hudobníkov zložil pre náš hokejový výber vtipnú pieseň. Trochu si z nás strieľa, ale myslí to v dobrom a našim bude fandiť!

Kto pozná tvorbu Jarka Nohavicu, v živote by mu nenapadlo urážať ho. Navyše, každý súdny pochopí, že to Jarko myslí dobre a chcel len pobaviť. Nerobí si pritom srandu zo slovenských hokejových hráčov ani z nikoho konkrétneho. Sám priznal, že bude Slovákom fandiť, najmä v zápase proti Rusom. Pieseň zložil po dohode s trénerom nášho výberu, Vladimírom Vůjtekom, s ktorým sa pozná už dlhú dobu. V živote by som nepovedal, že sa mi podarí nejak dostať Nohavicu na refresher, nuž, hľa, nakoniec to predsa len vyšlo. Neviem ako vy, ale ja som sa pri niektorých vetách slušne zasmial. 

„Je to taký darček pre slovenského diváka a verím, že sa bude páčiť," poznamenal 61-ročný Nohavica, pre ktorého to bol prvý text napísaný v slovenčine. Dokonca sa hovorí, že by pre náš tím mal usporiadať aj koncert. Text Piesni smutného hokejistu nájdete aj tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia