Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2015 o 20:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Stathamov Kuriér už s novým hercom sa dočká ďalšej časti plnej bitiek, žien a áut

FILMY A SERIÁLY KURIÉR
Uložiť Uložené

Síce bez Stathama, no séria pokračuje ďalším dielom. Na rozdiel od prvej trilógie však trailer na reboot vôbec nenadchol.

Kuriér Frank zahraný skvelým Jasonom Stathamom, ktorý sa azda pre túto rolu narodil, sa rozhodol načrieť do iných vôd. Franka odteraz bude hrať Ed Skrein, ktorého tvár vám bude asi povedomá vďaka niekoľkým častiam Game of Thrones. Edovi chýba Stathamova pružnosť, charizma, ale aj hlášky a chémia medzi ním a jeho milovaným autom. Stále však platia tri pravidlá: Žiadne mená, nikdy nemeň dohodu a nikdy neotváraj balíček. Keď ale Frankovi unesú otca, aby tak využili jeho služby zadarmo, je nútený pravidlá porušiť. V tom momente sa začína adrenalínová akčná jazda, ktorá bude mať pravdepodobne tendenciu kopírovať sériu Fast & Furious. Režíruje Camille Delamarre (Brick Mansions - remake Okrsku 13). Produkovali autori série Taken a Lucy a je takmer isté, že vyššie ako z jamy béčkových snímok nový The Transporter: Legacy nevystúpi. V kinách od 19. júna. Viac informácií na Filmkulte. 

Domov
Zdieľať
Diskusia