Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2015, 19:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zaklínač 3 ukazuje nádhernú grafiku v obrovskom otvorenom svete

TECH ZAKLÍNAČ 3
Uložiť Uložené

Nový gameplay ponúka boj s Wyvernou, nádhernú grafiku a prísľub obrovského open-worldu.

Keďže je herná výstava PAX v plnom prúde (6. - 8. marec) a pred vydaním tretieho Zaklínača už žiadna iná veľká príležitosť nebude, rozhodli sa v CD Projekt Red vydať gameplay pre vyvrcholenie Geraltovej trilógie práve dnes. V ňom uvidíme niečo zo súboja s obrovskou Wyvernou, rozhovory, Zaklínačove špeciálne zmysly, no najmä nádhernú grafiku v obrovskom open-worlde. Stále sa hovorí o grafickom downgrade a popravde, neprekvapilo by ma to, aj keď sa jedná o CDR aktuálne asi najviac milovaného a obľúbeného vývojárskeho tímu. Hre sa však nedá uprieť vskutku čarovné prostredie, príjemný soundtrack, dokonalá vegetácia či reagovanie objektov pri kontakte s vetrom. Potešiť vás môže aj fakt, že do releasu ostávajú už len dva mesiace aj pár dní, konkrétne vyjde tretí Witcher 19. mája na PC, Xbox One a PS4. 

Na čo sa môžeme tešiť najviac? Na krásnu grafiku, obrovský herný svet, na viac než 100 hodín gameplayu, na zábavné lovenie príšer, kvalitný príbeh, dôležité rozhodnutia v hre, prípravu elixírov a zaujímavé postavy. Tretia časť s príznačným podtitulom The Wild Hunt (Divoký Hon) uzavrie Geraltov príbeh. Preview si môžete prečítať tu a pre viac obrázkov kliknite zase tu.

PS: V prípade, že si chcete kúpiť Witcher: The Wild Hunt a k tomu aj novú grafickú kartu, učiňte tak u Nvidie, pretože v balíku s najvýkonnejšími kartami ako GTX960, GTX970, GTX980, ale aj GTX970m a GTX980m (pre notebooky) dostanete aj samotnú hru.

Domov
Zdieľať
Diskusia