Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2015, 13:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zahraj si novú browser hru od šikovných slovenských vývojárov!

TECH
Uložiť Uložené

Slovenské herné štúdio spúšťa nový projekt.

Strategická browserovka slovenskej tvorby - áno, práve to je League of Clans. V poslednej dobe po československých weboch dosť rezonuje práve tento titul. Naive.zone vstupuje do nového roka spustením svojej prvej hry, toto herné štúdio plné mladých ľudí však chystá ďalšie a ďalšie projekty, ktoré sa určite oplatí sledovať. Zatiaľ však majú spustený len svoj developers blog s odpočtom na 10. januára 19:00, kedy má byť League of Clans spustená. Netrpezlivo čakáme, čo táto slovenská hra od skupiny mladých vývojárov prinesie. Či už kvalitnú zábavu, alebo sklamanie, nechajme sa prekvapiť. Rozhovor s chalanmi sme vám už priniesli koncom letných prázdnin, no a čo všetko sa od vtedy zmenilo, a o čo v hre vlastne pôjde, sa dozviete nižšie.

Jadro hry je klasickým žánrom tohto typu hier plného stavania, útočenia a preberania. Ale prečo by mala byť League of Clans konkurenciou pre hry s oveľa väčším kapitálom? Autori stavili všetko na aspekty, ktoré majú práve obľúbenci "klikačiek" radi. Hra je tvorená hlavne s hráčmi a pre hráčov, je obohatená o rôzne zaujímavé prvky, ktoré inde nenájdete a jej zameranie na tímovú hru je úplnou novinkou v tejto sfére browser hier.

Zahraj si novú browser hru od šikovných slovenských vývojárov!

Herný svet sa skladá z 30 klanov po 5 hráčov, ktorí spolu od začiatku bojujú o čo najviac miest, a čo je hlavné, o obsadenie hlavného mesta v strede mapy. Svet trvá 30 dní a klan, ktorý mesto udrží do konca, sa stane víťazom sveta. Každý klan bude po skončení sveta obodovaný a vďaka získaným bodom sa môže posunúť vyššie a vyššie v ligách, kde ho čakajú ťažší súperi, ale aj väčšia sláva a sledovanosť. Prvé frakcie, z ktorých si hráči môžu vyberať sú Vikingovia, Germáni a Arabi. Postupom času budú do hry vstupovať aj ďalšie frakcie, ďalšie vojenské jednotky a obsah hry by nikdy nemal upadnúť do stereotypu. Okrem rôznych jednotiek a prostredí má každý národ aj rozdielnu ekonomiku, čiže klany budú musieť veľmi dobre premýšľať, aké frakcie si zvolia podľa svojej stratégie. Pokiaľ vás hra zaujala, viac o nej nájdete na stránkach vývojárov.

Zahraj si novú browser hru od šikovných slovenských vývojárov!
 

Zahraj si novú browser hru od šikovných slovenských vývojárov!
Domov
Zdieľať
Diskusia