Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. decembra 2014, 18:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najväčším prekvapením All-Star hlasovania NHL je hráč Lotyšska. Ako sa darí našim?

ŠPORT LOTYŠSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Lotyšsko dokazuje, že je jednotným hokejovým národom.

Každý fanúšik NHL už určite zaregistroval hlasovanie, ktoré spustila asociácia približne pred dvomi týždňami. Väčšina z nás by očakávala, že na popredných priečkach sa objavia klasické zvučné mena zo zámoria a pridá sa aj zopár európskych legiend. Ak vám teraz prezradím, že prvú priečku okupuje so značným náskokom len dvadsaťročný lotyšský útočník Zemgus Girgensons, určite mi nebudete veriť. A neveril ani on sám. Čísla ale hovoria samé za seba a matematika nepustí. Za mladíka hlasovalo už 803 805 ľudí, čo je približne dvakrát viac ako majú dohromady najväčšie hviezdy, Sidney Crosby a Alexander Ovechkin. Pozoruhodné, veď obyvateľstvo Lotyšska sa pohybuje okolo 2 miliónov. Hrdosťou sa netajil ani tréner Buffala Sabers, kde Zemgus pôsobí. Jeho tvár sa objavuje na titulkách zahraničných športových denníkov a už teraz je isté, že o ňom budeme ešte veľa počuť, teda ak si nájde pôsobisko, kde bude jeho talent využitý naplno.

Jeho šikovné ruky už potrápili nejedného protihráča.

Fanúšikovské hlasovanie bude ukončené prvého januára 2015 do All-Star súpisky doplní troch útočníkov, dvoch obrancov a jedného brankára, čiže jednu plnú formáciu. Nás samozrejme zaujíma, ako sú na tom naši chlapci, tak si ešte poďme spoločne pozrieť rebríček úspešných Slovákov. Predpokladáme však, že si zápas pre vyvolených zahrajú aj bez našej pomoci. Čo myslíte?

 Marián Hossa (Chicago/114 473 hlasov)
         Marián Gáborík (Los Angeles/56 979 hlasov)
 Zdeno Chára (Boston/152 381 hlasov)

 Jaroslav Halák (NY Islanders/100 394 hlasov)

Najväčším prekvapením All-Star hlasovania NHL je hráč Lotyšska. Ako sa darí našim?
Domov
Zdieľať
Diskusia