Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2014, 20:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tvorcovia Krúdovcov vyslali zábavný trailer pre mimozemský animák - Konečne doma

FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Kopa gagov, úsmevných situácií a mačička. Aj to a mnohé iné v traileri pre Home, novú rozprávku od Disney.

Keď som animák Home zaradil medzi najočakávanejšie filmy roka 2015, dúfal som, že objektívne. Dnešný trailer mi naznačuje, že som sa nemýlil. Kopa gagov, úsmevných situácií a najmä scéna na konci sú jasným signálom, že Home nebude iba pre najmenších. Zároveň však dúfame, že si najlepšie scény nenechal iba pre trailery, to by bolo škoda. Animák síce pôsobí ako slabší odvar Big Hero 6, aj tak sa ale zdá, že pôjde o to lepšie z budúceho roka. Hoci konkurencia bude veľká. 

Príbeh nám vyrozpráva osud mimozemšťana Oh-a (Jim Parsons aka Sheldon). Prečo sa tak volá, zistíte v záberoch nižšie. Ten sa ako nepochopený vedec a génius po pár elimináciách rôznych planét a stratách na životoch musí pobrať zo svojej domova. Nie je tam veľmi vítaný. Prichádza pre to na Zem, kde sa spriatelí s dievčaťom menom Tip (spoznali ste Rihannu a jej hlas?). Problém však nastáva, keď sa neznámi mimozemšťania rozhodnú obsadiť planétu Zem. V slovenských a českých kinách od 26. marca 2015.

Tvorcovia Krúdovcov vyslali zábavný trailer pre mimozemský animák - Konečne doma
Domov
Zdieľať
Diskusia