Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2014, 14:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Séria Fast & Furious nekončí, dočkáme sa minimálne ďalších troch filmov!

FILMY A SERIÁLY VIN DIESEL
Uložiť Uložené

Vin Diesel a Dwayne Johnson ešte budú mať čo robiť so zločincami. Dočkáme sa totiž ešte troch filmov zo série Rýchlo a zbesilo!

V posledných dňoch sa špekulovalo o ukončení série Fast & Furious. Zákulisné správy o tom, že Justin Lin by sa mohol vrátiť k sérii Fast Furious, ktorú opustil pre nezhody so štúdiom (Universal) a natočil spin-off k Bournovi s názvom Legacy (Jeremy Renner).  Keďže James Wan (režisér Furious 7) bude mať plno povinností s Conjuring 2 (2016), vo veľkom sa hovorí a návrate Lina ku kormidlu, teda k volantu. Ešte predtým ale musí zrežírovať prvé dve časti druhej série True Detective. 

Riaditeľka Universalu prehlásila, že Fast & Furious má priestor na ďalšie tri filmy, teda by rada videla v kinách aj 10. časť, čo je celkom šialené číslo. Sága ale zarába, Furious 7 bude akiste atakovať miliardu a v prípade návratu Lina a angažovaní ďalších hereckých hviezd nie je dôvod obávať sa o tržby či priazeň divákov. Sú medzi nami však mnohí, pre ktorých bude Rýchlo a zbesilo bez Paula Walkera ničím. Sčasti majú pravdu, avšak Diesel a spol to uhrať dokážu. Je možné, že sa aktuálnej partii nechá čas na oddych a natočí sa zatiaľ nejaký spin-off. Už dávno nám Dwayne Johnson sľuboval samostatný film s Hobbsom, do Furious 7 sa vracia aj Lucas Black (Sean z Toyko Drift), takže možnosti tu skutočne sú. Aby sa ušetrili náklady, vyťaženosť hercov a taktiež, aby to psychicky nebolo až tak náročné (nielen kvôli strate Walkera), štúdio by mohlo natáčať 9. aj 10. časť simultánne, čo už dnes nie je žiadnou novinkou. 

Séria Fast & Furious nekončí, dočkáme sa minimálne ďalších troch filmov!
Séria Fast & Furious nekončí, dočkáme sa minimálne ďalších troch filmov!


Myslíte, že herecký ansámbel prikývne na ďalšie tri snímky alebo sa séria nadobro ukončí? Predsa len, silu peňazí len tak ľahko nepremôžeš. Bližšie budeme situáciu sledovať na Filmkulte, kde nájdete aj nové zábery a fotky pre Furious 7. 

Domov
Zdieľať
Diskusia