Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2014, 13:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš mirda8

Majo Hossa prekonal hranicu 1000 bodov v NHL!

ŠPORT CHICAGO BLACKHAWKS MARIÁN HOSSA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dočkali sme sa aj tretieho Slováka so štvorciferným bodovým kontom v najvyššej hokejovej súťaži.

Aj napriek faktu, že Marián Hossa je skôr defenzívnym útočníkom, ktorého úlohou už nie je dávať góly a naháňať stratené puky v súperovom pásme, občas sa ešte nejaký ten bodík ešte urodí. Dnes v noci odohral rodák zo Starej Ľubovne a odchovanec trenčianského hokeja svoj 1100. zápas, tentokrát však so špeciálnou príchuťou. Prekonal totiž povestnú hranicu 1000 bodov, ktorá istým spôsobom oddeľuje obyčajných hráčov od tých výnimočných. Okrem neho nájdeme v análoch ešte mená dvoch Slovákov, Stana Mikitu a Petra Šťastného. Ak by ste si mysleli, že útočníkov so štvorciferným bodovým kontom je veľa, tak vás poteším. Marián je len osemdesiatym hráčom sveta, ktorý sa môže pýšiť touto nálepkou.

Majo Hossa prekonal hranicu 1000 bodov v NHL!

Podľa jeho vyjadrení bola oslava jubilea krajšia práve kvôli vynikajúcemu publiku z Ottawy, kde sedem rokov pôsobil. Bývalí fanúšikovia sa mu tak mali možnosť týmto spôsobom za všetko poďakovať. Neváhali tak urobiť ešte počas zápasu a v 54. minúte zorganizovali veľké standing ovation. Rovnako gratulujeme aj my a samozrejme pripájame aj Majov gól, ktorý zároveň zachránil Blackhawks oba body.

Domov
Zdieľať
Diskusia