Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2011, 16:01
Čas čítania 0:00
refresher team

Kultúrne posedenie s Gramo Rokkaz (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sledujte vyše polhodinový rozhovor s Gramo Rokkaz!

Po čase sme sa opäť rozhodli vyspovedať niekoho vo forme rozhovoru a keďže nám jeden človek nestačí, vypýtali sme si rovno piatich. Menovite to bol Decko, Separ, Dame, Tóno S. a Rebel, alebo inak povedané menšia časť tímu Gramo Rokkaz a zároveň v prípade Dameho a Separa dve tretiny DMS. Rozhovor prebiehal v jedej z bratislavských pizzérií a niesol sa v uvoľnenej nálade pri pive (u niekoho čaji), dobrom jedle a priamom prenose z futbalu. Chalanov sme vyspovedali poriadne a preto vám práve teraz prinášame vyše pol hodiny s touto päticou. Nebudú chýbať tradičné otázky čo sa pripravuje, ako ide život, kto robí najlepšiu krupicovú kašu, ako prišiel Decko a Rebel k rapu, čo dokáže maďarský zvukár, alebo aký majú chalani názor na šou Farmár hľadá ženu, novú drogu Krokodýl, či aktuálny film Lóve. 

Okrem toho, ak budete pozorní, sa dozviete aj Metysove houseové alter-ego, alebo kto vie najlepšie napodobniť Meliška. A teraz nám venujte svoju pol hodinu a sledujte tento nudný rozhovor :)


PS: Za zníženú kvalitu záznamu sa ospravedlňujeme, ale sme len obyčajní chalani bez profesionálnej techniky, takže vám to jednoducho bude musieť stačiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia