Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2014 o 0:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nepozorný rozhodca skočil do úsmevu Tomášovi Tatarovi

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Okrem kvalitného hokeja, NHL ponúka aj množstvo kurióznych situácií, medzi ktoré jednoznačne patrí aj tá nasledujúca. Bohužiaľ, neskončila práve najšťastnejšie a zúčastnil sa jej aj slovenský zástupca.

Nepozorný rozhodca skočil do úsmevu Tomášovi Tatarovi

Ako ste už určite zaregistrovali, prípravy na aktuálnu sezónu NHL sú už v plnom prúde. Tímy dnes odohrali v poradí siedme kolo pre-season duelov, v ktorých opäť nechýbali ani naši zástupcovia. Jedným z nich bol aj Tomáš Tatár, útočník červených krídel a náš reprezentant. Pre toho však zápas nedopadol podľa predstáv, a to nielen preto, že spolu so zvyškom kádra nedokázali Pittsburgh poraziť. Tesne pred koncom poslednej tretiny, keď sa snažil prepracovať do útočného pásma, neočakávane narazil na tvrdú prekážku v podobe kolena jedného z rozhodcov, ktorý sa v tom čase snažil vyhnúť puku. Tomáš sa po nepríjemnom strete ledva dokázal postaviť na nohy a po čase odkríval za pomoci spoluhráča a doktora. Trénera pochopiteľne zdravotný stav mladíckej opory trápi, podľa jeho vyjadrení bude ale do štartu sezóny v poriadku.

Domov
Zdieľať
Diskusia