Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2014, 12:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majo Hossa sa podujal na najväčšiu streleckú výzvu svojho života. Trafí?

ŠPORT MARIÁN HOSSA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na začiatok nového ročníka NHL si ešte budeme musieť zopár týždňov počkať. Aj vďaka tomu si Marián Hossa našiel čas na hádam najťažšiu výzvu v jeho živote.

Už tento týždeň štartuje slovenská extraliga a s ňou aj množstvo kvalitných duelov, aj keď priznajme si, tie naozaj lákavé sa objavia len sporadicky. Hneď prvým bude jednoznačne stretnutie oceliarov z Košíc s Duklou Trenčín. Okrem celkom zaujímavej súpisky, kde nebudú na strane domácich chýbať legendy ako Rišo Lintner a Branko Radivojevič sa na štadióne Pavla Demitru objaví aj jeden naozaj špeciálny hosť. Správne, je ním odchovanec Majo Hossa, ktorý v súčasnosti pôsobí v zámorí a aj napriek faktu, že už nie je najmladší, je pre Chicago Blackhawks stále platným hráčom a je len otázkou času, kedy sa dostane do siene slávy. 

Poďme ale k spomínanému duelu. Marián sa rozhodol splniť kurióznu výzvu vrámci projektu Tiež Dukla. Do zápasu síce nezasiahne, pokúsi sa však o gól s najťažším prevedením v živote. Nejde však o žiadne špeciálne triky, "jednoducho" bude musieť trafiť bránku z najvyššieho bodu tribúny vo vzdialenosti niečo viac ako 75 metrov. Svätyňa bude samozrejme prázdna a Hoss bude mať k dispozícii tri pokusy. Myslíte, že potvrdí pozíciu piateho najlepšieho krídelníka súčasnej NHL a podarí sa mu puk správne umiestniť? 

Majo Hossa sa podujal na najväčšiu streleckú výzvu svojho života. Trafí?
Domov
Zdieľať
Diskusia