Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. septembra 2014, 10:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ďalšie Jump Street s Channingom Tatumom a Jonah Hillom je na ceste!

FILMY A SERIÁLY JONAH HILL
Uložiť Uložené

Úspešné dva diely komédie Jump Street s Channingom Tatuom a Jonahom Hillom sa tešia veľkej popularite. Neexistuje teda žiaden veľký dôvod čakať dlhšie na oznámenie príprav tretieho dielu. Agenti - dementi tentokrát zájdu na medicínu.

Netrvalo to dlho. Server Deadline informoval, že scenárista 22 Jump Street, Rodney Rothman, bol najatý, aby napísal aj tretiu časť úspešnej komédie. Séria baví divákov, dobre zarába a pritom priťahuje stále viac a viac pozornosti, najmä kvôli Tatumovi, ale aj Hillovi. Obaja herci pravdepodobne nebudú mať problém s ďalším natáčaním, keďže je badať, že ich to baví. Vrátiť by sa mal aj Ice Cube. Kam sa ale dvojica agentov - dementov bude uberať, ešte známe nie je, najmä po konci poslednej časti. Tešíte s..., wait, blbá otázka. Kto by sa netešil?! Ak by sa štúdio a producenti rozhodli ísť s filmom opäť na istotu a premiérovať cez leto, počkali by sme si dva roky, čo je adekvátna doba pre prípravu a natočenie filmu. Viac na našom Filmkulte.

Ďalšie Jump Street s Channingom Tatumom a Jonah Hillom je na ceste!
Ďalšie Jump Street s Channingom Tatumom a Jonah Hillom je na ceste!
Domov
Zdieľať
Diskusia