Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2014 o 23:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Di María zničil Majstrov sveta tromi asistenciami a gólom, Argentína porazila Nemecko 4:2

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V dnešnom zápase Nemecka proti Argentíne sme videli hneď 6 gólov, pričom 4 z nich dostali práve Nemci, aktuálni Majstri sveta. Di María bol pritom pri každom argentínskom góle, keď prihral na 3 a jeden sám strelil.

Keď som sa rozhodol, že dnešný priateľský zápas medzi Nemeckom a Argentínou sledovať nebudem, lebo nehrá Messi, spravil som osudovú chybu. Mohli ste totiž vidieť hneď 6 gólov, pričom Albicelestes vyprášili Majstrov sveta v pomere 4:2. Je pravda, že rozhodne nenastúpila obrana ako z finále, no v "odvetnom" zápase o najcennejšiu športovú trofej sme aj tak videli viacero hviezd. Kto by ale čakal také vysoké víťazstvo Argentíny, navyše keď nehrá Leo? 

Modro-bieli ale zvíťazili s gráciou, pričom jednoznačným mužom zápasu sa stal Di María, ktorý bol pri všetkých góloch. Na tri prihral (Aguero, Fernandez a Lamela) a na jeden sám pridal. Vymaľované tak bolo už po 50 minútach hry. Nemci sa ale ešte pozviechali a upravili na konečných 2:4 (Schurrle, Gotze). Pozerali ste zápas? Ako hodnotíte výkon najdrahšej akvizície Manchestru United?

Domov
Zdieľať
Diskusia