Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2014, 19:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vyšportovaný Channing Tatum v dráme Foxcatcher

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM DRÁMA
Uložiť Uložené

Športová dráma Foxcatcher s Chaningom Tatutom prichádza s trailerom, ktorý nám prezrádza, že to Channing ako zápasník nebude mať ľahké.

Vyšportovaný Channing Tatum v dráme Foxcatcher

Meno Channing Tatum už je pojmom aj v našich končinách. Vyšportovaný cukríček ale dokáže sem-tam zahrať aj poriadnu rolu a inak by nemalo byť ani v športovej dráme Foxcatcher, kde ho uvidíme ako životom zmietaného zápasníka. Snímok točí Bennett Miller, autor vydareného Moneyball či Capote. Film podľa skutočného príbehu rozpráva o bratoch Mark-ovi (Channing Tatum) a Dave-ovi Schultzových (Mark Ruffalo) a ich problematickom vzťahu s milionárom John Du Pontom (Steve Carell). Návštevníci festivalu Cannes nám už prezradili, že film rozhodne nie je sklamaním a buduje najmä na skvelých hereckých výkonov, tak uvidíme. Film u nás uvidíme 15. januára 2015, americká premiéra ešte v novembri.

Domov
Zdieľať
Diskusia