Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2014, 18:41
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Dan Bilzerian si kúpil 3-nápravový Brabus B63S-700 6x6 za 800-tisíc dolárov!

TECH BRABUS MERCEDES-BENZ
Uložiť Uložené

Dan Bilzerian opäť dokazuje prostredníctvom sociálnych sieti, že si žije svoj sen. Najnovšie do jeho širokého vozového parku pribudne nová exkluzivitka.

Známy hráč pokru, niekdajší člen vojenského námorníctva a terajší povolaním syn aka dedič alebo ak chcete, tak jednoducho Dan Bilzerian, naďalej zaplavuje sociálne siete tým, ako si žije svoj sen. Najnovšie sa na fejsbukoch a instagramoch objavila ďalšia nová hračka v jeho garáži, ktorou nie je nič iné, ako v tejto dobe tak známy Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6. Aby toho samozrejme nebolo málo, Dan siahol rovno po ešte extrémnejšej verzii, pod ktorú sa nepodpísal nik iný ako Brabus, keďže ide o brutálne prevedenie B63S-700 6x6. Bradatý lámač ženských sŕdc si dal svoj exemplár pritom vyrobiť na mieru, čo samozrejme nezabudol podotknúť.

O čo bližšie ide, zatiaľ nevieme, keďže okrem zatmavených niektorých častí a detailov je upravený 3-nápravový model zhodný s tým „základným“ od Brabusu. Na svete je pritom zatiaľ len prvá fotografia, ktorá vznikla v jednom zo sídiel Brabusu, nakoľko jeho exemplár mu dodaný ešte nebol. Ako náhle si však svoju novú zábavku prevezme, určite sa dočkáme nejednej fotografie či videa z jeho strany, veď ho poznáme. Pripomeniem, že vidlicový osemvalec s objemom 5,5 litra produkuje v tomto prípade až 515 kW / 700 koní a disponuje krútiacim momentom až 960 N.m! Exkluzivitka s hmotnosťou skoro 4 tony zvládne stovku za 7,3 sekundy, pričom jeho cenové relácie sa v USA pohybujú na čiastke od okolo 800-tisíc dolárov!

Dan Bilzerian si kúpil 3-nápravový Brabus B63S-700 6x6 za 800-tisíc dolárov!
Domov
Zdieľať
Diskusia