Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🥳 Vyhraj dovolenku v Ománe vďaka predplatnému Refresher+ 🌴
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
včera 28. októbra 2024 o 17:00
Čas čítania 3:46
Richard Balog

Kúp si tenisky Puma, ktoré nosí Rihanna a vyhraj voucher v hodnote 1 250 eur do obchodu Queens

Kúp si tenisky Puma, ktoré nosí Rihanna a vyhraj voucher v hodnote 1 250 eur do obchodu Queens
Zdroj: Puma
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Vyber si svoj obľúbený model od značky Puma a vyhraj tenisky zadarmo na celý rok.

Online obchod Queens spustil novú aplikáciu a na oslavu tohto míľnika spojil sily so značkou Puma, aby predstavili súťaž, v ktorej môžeš vyhrať tenisky s logom šelmy v hodnote 1 250 eur. Výherca získa voucher, za ktorý si môže počas celého roka kupovať tenisky. Do žrebovania sa môžeš zapojiť do 31. októbra, pričom všetky detaily nájdeš na tomto odkaze.

Spoločnosť Queens spustila vlastnú aplikáciu.
Spoločnosť Queens spustila vlastnú aplikáciu. Zdroj: Queens

Predtým, ako si stiahneš novú appku online obchodu Queens, spoznaj TOP teniskové novinky s charakteristickým podpisom značky Puma, ktoré ponúkajú vyváženú kombináciu vintage a moderného mestského štýlu. Nájdeš medzi nimi aj novinku Avanti VL/L s podpisom Rihanny.

Rihanna v novom modeli tenisiek Puma Avanti L x FENTY.
Rihanna v novom modeli tenisiek Puma Avanti L x FENTY. Zdroj: Puma
Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa môžu meniť.
Ak hľadáš limitované módne kúsky vrátane tenisiek a doplnkov, ktoré sú vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov cez vyhľadávač FlexDog.
Odporúčané
Queens má novú appku, rozdáva tenisky na celý rok a v ponuke má množstvo cool modelov Adidas, New Balance či Puma  Queens má novú appku, rozdáva tenisky na celý rok a v ponuke má množstvo cool modelov Adidas, New Balance či Puma 23. októbra 2024 o 10:00

Puma Lajla T-Toe W 85 €

V portfóliu značky Puma nájdeš množstvo vintage ladených modelov, ktorých kúpou urobíš správne rozhodnutie – dobrým príkladom sú tenisky Puma Lajla T-Toe s nadčasovým dizajnom pre jednoduchý štýl v bielo-čiernom vyhotovení z kombinácie kože a semišu.

Táto nová klasika postavená na gumovej podrážke má čistý, jednoduchý tvar a je pripravená pozdvihnúť akýkoľvek tvoj vzhľad. Nechýbajú ani charakteristické podpisové prvky značky vrátane zlatých fóliovaných detailov či loga šelmy na päte. Cena na úrovni 85 eur je veľmi príjemná aj pre študentský rozpočet. 

Puma Lajla T-Toe
Zdroj: Queens

Puma Suede XL 95 €

Tenisky Puma Suede XL sú oživením originálneho štýlu Puma Suede a nadväzujú na trend skateboardovej obuvi so širokými šnúrkami a estetikou Y2K, ktorá dominuje uliciam.

Silueta má charakteristickú DNA legendárnej obuvi, avšak má moderný vzhľad vďaka svetloružovej schéme, nadrozmernému mäkkému golieru, jazyku, širokým šnúrkam a hrubej podrážke s vrúbkovanou textúrou. Puma Suede XL je náš najobľúbenejší model v aktuálnej ponuke nemeckého športového giganta, ktorý môžeš mať v zbierke za 95 eur. 

Puma Suede XL
Zdroj: Queens

Puma Suede XL 95 €

Ak si neprišiel/neprišla na chuť svetloružovému vyhotoveniu modelu, ktorý našiel inšpiráciu v dedičstve spoločnosti Puma v oblasti tanca a streetwearu, možno ťa osloví čierna verzia. Má kvalitný semišový zvršok, ktorý je doplnený o tonálny kožený pruh, logo Puma na jazyku a päte, ale tiež zlaté fóliované prvky z bočnej strany. Cena je rovnaká – 95 eur. 

Puma Suede XL
Zdroj: Queens

Puma Palermo 97,95 €  78,49 €

Vedenie spoločnosti Puma zareagovalo na celosvetový úspech a hype okolo vintage tenisiek s podpisom Adidas Originals vlastným modelom, ktorý v osemdesiatych rokoch minulého storočia nechýbal na žiadnom futbalovom štadióne. 

Rovnako ako pôvodná verzia Puma Palermo, tak aj nová úprava nesie podpisový štítok značky na zvršku, konštrukciu v tvare písmena T a klasickú gumovú podrážku. Tenisky majú semišový základ v tmavomodrej schéme s bielymi koženými prekrytiami a dostupné sú aj v zelenom vyhotovení. Vďaka zľave ich kúpiš za menej ako 80 eur, čo je výhodná cena.

Puma Palermo
Zdroj: Queens

Puma Palermo Leather 97,95 €  78,49 €

Ako stvorené na jesennú sezónu sú aj tenisky Puma Palermo Leather, ktoré majú čierny kožený základ doplnený o semišový prúžok v bielej farbe s detailným prešívaním a odolnú gumovú podrážku. Archívny štýl oslovuje mladých milovníkov tenisiek a módy a vďaka zľave vo výške 20 % môže byť tvoj za menej ako 80 eur. 

Puma Palermo Leather
Zdroj: Queens

Puma Palermo Moda Elevated 100 €  85,49 €

Všetko prechádza vývojom a tenisky nie sú výnimkou. Model Puma Palermo nie je výnimkou, keď dizajnérsky tím značky oživil originálnu verziu a výsledkom je štýl s podtitulom Moda Elevated, respektíve Lamoda. 

Má charakteristickú konštrukciu v tvare písmena „T“, hrubšiu gumovú podrážku s textúrou, syntetický zvršok v svetlých tónoch, nubukové prekrytia a prešívaný prúžok Formstrip, ktorý nájdeš na každom modeli tenisiek Puma. Obuj si tieto tenisky s niečím sofistikovaným alebo športovým a ovládni ulice svojho mesta. Cena je približne 85 eur vďaka zľave 15 %. 

K dispozícii je aj ružová verzia za úplne rovnakú cenu. 

Puma Palermo Moda Elevated
Zdroj: Queens

Puma Easy Rider Mix 110 €

Retro bežecký model, ktorý dodá tvojim každodenným outfitom príjemný vintage vibe. Takto by sme opísali tenisky Puma Easy Rider Mix. 

Tento cool štýl je na trhu od konca sedemdesiatych rokov minulého storočia, keď sa beh presunul z dráhy do ulíc. Rovnako ako v minulosti aj nová verzia má klasický štíhly profil a neporušenú vintage atmosféru. Disponuje koženým zvrškom a semišovým prekrytiami v nadčasovej bielo-čiernej schéme s kontrastnou gumovou podrážkou s vrúbmi a technológiou EVA pre dokonalé pohodlie pri každom kroku. Cena je presne 110 eur.

Puma Easey Rider Mix
Zdroj: Queens

Puma Velophasis 140 €  119,49 €

Ďalší v poradí je avantgardný model Puma Velophasis inšpirovaný dedičstvom spoločnosti, ktorý si berie príklad z bežeckých siluet zo začiatku tohto tisícročia. S plynulými líniami a zmesou textúr na sivom sieťovinovom zvršku s koženými a syntetickými prekrytiami majú tieto tenisky jedinečný progresívny vzhľad, s ktorým sa nestratíš v žiadnom dave.

Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky na jesennú sezónu. Cena je približne 120 eur vrátane doručenia.

Puma Velophasis
Zdroj: Queens

Puma Avanti VL x FENTY 149,95 €

Rihanna patrí medzi najvplyvnejšie ženy na svete a vďaka dlhoročnej spolupráci so značkou Puma tvorí vlastné verzie tenisiek. Jej najnovším dielom sú modely Avanti VL/L.

Pod hlavičkou línie FENTY vznikli aj Puma Avanti VL zahalené do prémiovej kože, ktoré sú postavené na retro gumovej podrážke a majú atraktívne zlaté detaily. Sú inšpirované futbalovými kopačkami a v kampani ich nosí populárna umelkyňa aj Romeo Beckham. Cena týchto tenisiek je 150 eur. 

Puma Avanti VL, FENTY
Zdroj: Queens

Puma Avanti L x FENTY 149,95 €

Ak chceš byť neprehliadnuteľný/-á, potom siahni po červenom vyhotovení modelu Puma Avanti L x FENTY, ktorý stojí rovnako a je sexi rovnako ako samotná Rihanna. Tenisky sú vyrobené z prémiovej kože, majú dlhý jazyk po vzore retro futbalových kopačiek, zlaté fóliované detaily a gumovú podrážku.

Nezabudni si stiahnuť novú aplikáciu obchodu Queens a vyhraj voucher v hodnote 1 250 eur. 

Puma Avanti L, FENTY
Zdroj: Queens
Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
Tenisky v prírodných tónoch budú tvoj triumf počas jesene. Siahneš po ikonickom modeli Adidas alebo vyskúšaš technické Salomony? Tenisky v prírodných tónoch budú tvoj triumf počas jesene. Siahneš po ikonickom modeli Adidas alebo vyskúšaš technické Salomony? 2. októbra 2024 o 9:00
Späť
Zdieľať
Diskusia