Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2014, 1:56
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Štýlové BMW M5: 21" disky HRE a výfuky Akrapovič

TECH BMW TUNING
Uložiť Uložené

O tom, že kolesá, respektíve disky robia auto tu nemusím písať, stačí keď sa pozrieme na ďalšiu spoluprácu s renomovanou firmou.

Štýlové BMW M5: 21

O tom, že kolesá, respektíve disky robia auto tu nemusím písať, stačí keď sa pozrieme na ďalšiu spoluprácu s renomovanou firmou, ktorej náplňou práce je výroba vysoko kvalitných a nádherných diskov. V tomto prípade hovorím konkrétne o firme HRE Wheels, ktorá dodala sadu svojich diskov pre najnovšie BMW M5 po facelifte. Pôvodne 560-koňový supersedan, ktorý ukrýva pod prednou kapotou 4,4-litrový osemvalcový twin-turbo motor dostal 21" disky HRE S101 v šedom odtieni Brushed Titanium. Tie výborne sekundujú so špeciálnym lakom Frozen Cashmere, ktorý je súčasťou programu Individual od samotnej automobilky BMW.

Exteriér následne štýlovo doplňujú karbónové doplnky, vrátane predného splittera či zadného difúzora. Čerešničkou na torte je úplne nové výfukové potrubie od značky Akrapovič. Výfuky ako i príplatkový výkonnostný balík od BMW, ktorý vylepšil riadiacu jednotku sľubujú aj navýšenie výkonu, ktorý však v prípade tohto exemplára presne nešpecifikovali, no hodnotu 600 koní by mal presiahnuť ľavou zadnou.

Štýlové BMW M5: 21
Štýlové BMW M5: 21
Štýlové BMW M5: 21
Štýlové BMW M5: 21
Domov
Zdieľať
Diskusia