Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2014, 20:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Assassin's Creed Unity ukazuje coop gameplay z E3!

TECH UBISOFT
Uložiť Uložené

Microsoft presska na E3 priniesla okrem iného aj prvý gameplay pre Assassin's Creed Unity, ktorý zavíta pre next-gen konzoly. Hra vyzerá graficky skvele a aj hrateľnosť sa zdá byť na vyššej úrovni, coop je len čerešničkou na torte.

Najväčší herný cirkus roka je tu. Tohtoročná E3 začala ako obyčajne konferenciou Microsoftu a keďže MS ako obyčajne nemá príliš veľa IPčiek, požičal si pár titulov aj tento rok. Konkrétne sa jedná o The Division či Assassin's Creed. No predstavil sa aj Witcher. Tento článok sa ale bude venovať vôbec prvým gameplay záberom pre Assassin's Creed Unity pre next-gen konzoly a PC. Hra vyzerá lepšie než AC III či Black Flag, zdá sa, že Ubisoft vylepšil aj hrateľnosť a navyše sa dočkáme priamej coop akcie v singleplayeri. Tá vyzerá náramne dobre a v počte 4 hráčov budú tak už teraz primitívne boje ešte ľahšie, snáď to teda aspoň bude zábavné. Viac ale v článku o E3 či prípadnom preview. Teraz si už vychutnajte gameplay. Obrázky a ďalšie informácie budú updatované.

Domov
Zdieľať
Diskusia