Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 8. októbra 2024 o 11:14
Čas čítania 0:43
Karolína Uličná

Mladý youtuber havaroval na diaľnici s luxusným McLarenom. Celú nehodu streamoval naživo

OSOBNOSTI AUTONEHODA STREAMOVANIE HIER YOUTUBE
Uložiť Uložené

Streamer označil nehodu za obrovskú lekciu, dostal aj zákaz streamovania na platforme Kick.

Mladý youtuber dostal zákaz streamovania po tom, čo havaroval na diaľnici s luxusným McLarenom. Dôvodom havárie bolo používanie mobilu za volantom. Celý čas počas jazdy streamoval, a tak tí, ktorí sledovali stream, boli svedkami havárie v reálnom čase.

Jack Doherty len deň pred nehodou dovŕšil v Amerike dospelosť, a ako 21-ročný si sadol do luxusného auta značky McLaren, ktoré stojí viac ako 170-tisíc eur. Počas toho, ako išiel po diaľnici v daždi, používal svoj telefón a vysielal naživo. Následne stratil kontrolu nad autom, dostal šmyk a auto skončilo vo zvodidlách. 

Na sedadle spolujazdca sedel aj jeho kamarát Michael. Ani jeden z nich našťastie nebol vážne zranený, no zo záznamu je viditeľné, že spolujazdcovi z hlavy tečie krv. Po nehode čelil mladík kritike za používanie svojho telefónu počas šoférovania.

Zatiaľ čo niektorým fanúšikom poďakoval za to, že sa ubezpečili, že je v poriadku, iní diváci ho kritizovali za „nezodpovednú jazdu“ a neverili, že po nehode vysielal naďalej. Teraz to vyzerá, že Jack Doherty dostal zákaz streamovania na platforme Kick.

Domov
Zdieľať
Diskusia