Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
26. septembra 2024 o 12:43
Čas čítania 0:47
Jela Vážanová

50 Cent spolupracuje s Netflixom na dokumente o Diddym. Sexuálne zneužívanie rapera vraj trvá desaťročia

HUDBA 50 CENT DOKUMENTÁRNE FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

50 Cent spolupracuje s Netflixom na výrobe dokumentárnej sérii, ktorá sa zameria na obvinenia zo sexuálneho zneužívania a vydierania voči Seanovi „Diddy“ Combsovi.

Sériu režíruje Alexandria Stapleton a jej cieľom je preskúmať komplexnú históriu týchto obvinení, ktoré sa tiahnu desaťročia. 50 Cent sa podieľa na tvorbe prostredníctvom svojej produkčnej spoločnosti G-Unit Film & Television. Jeho predchádzajúce verejné konflikty s Diddym ešte viac zvyšujú záujem o túto spoluprácu.

Odporúčané
Obvinenia z vraždy Tupaca od Eminema, zábery z privátnych parties a 784 díld. Kauza Diddyho ovládla internet Obvinenia z vraždy Tupaca od Eminema, zábery z privátnych parties a 784 díld. Kauza Diddyho ovládla internet 24. septembra 2024 o 16:36

„Zostávame neochvejní v našom záväzku dať hlas ľuďom bez hlasu a prezentovať autentické a jemné perspektívy. Aj keď sú obvinenia znepokojujúce, vyzývame všetkých, aby si zapamätali, že príbeh Seana Combsa nie je úplným príbehom hip-hopu a jeho kultúry. Naším cieľom je zabezpečiť, aby jednotlivé akcie nezatienili širšie prínosy kultúry,“ uviedli 50 Cent a Stapleton vo vyhlásení pre Variety.

Tento projekt prichádza v čase, keď Diddy čelí viacerým obvineniam zo sexuálneho obchodovania a vydierania, ako aj obvineniam zo sexuálneho napadnutia a násilného zneužívania.

Jedným z najvýraznejších obvinení bola žaloba od jeho bývalej priateľky Cassie, ktorá tvrdí, že ju Diddy roky kontroloval a zneužíval. Séria je momentálne vo výrobe, ale dátum jej vydania ešte nebol oznámený.

Domov
Zdieľať
Diskusia