Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 23. septembra 2024 o 17:21
Čas čítania 0:24
Jela Vážanová

Ego reaguje na Pil C-ho vyjadrenie k benefičnému podujatiu. „Zbabelé farizejstvo,“ odkázal raperovi

OSOBNOSTI EGO PIL C
Uložiť Uložené

Dnes sa mal podujatia Deň rešpektu a športu zúčastniť Pil C, avšak nedorazil. Ako dôvod uviedol nedostatok informácií od Egovho manažéra. To Ego poprel.

V Trnave sa dnes konala charitatívna akcia s názvom Deň rešpektu a športu, ktorá mala za cieľ poukázať na význam prevencie proti šikane. V exhibičnom zápase spolu s ostatnými známymi osobnosťami mal hrať aj Pil C. Na svojom Instagrame vysvetlil, že nevedel, že v bráne bude aj člen SNS, ako sme písali dnes v tomto článku

Odporúčané
Pil C zrušil svoju účasť na benefičnom podujatí v Trnave. Nikto mu neoznámil, že tam bude člen SNS Pil C zrušil svoju účasť na benefičnom podujatí v Trnave. Nikto mu neoznámil, že tam bude člen SNS 23. septembra 2024 o 14:30

V súvislosti s nedostatkom informácií Pil C spomenul aj Egovho manažéra. Ego sa ho však zastal: „Môj manažér nikomu nič nezatajil a keď sme sa dozvedeli o spolitizovaní akcie, okamžite sme odmietli účasť,“ napísal na storke.

„Vkuse si musíte nájsť obetného baránka, že. Zbabelé farizejstvo,“ dodal raper.

Ego, Pil C
Zdroj: Instagram @egoemo
Domov
Zdieľať
Diskusia