Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2024 o 18:19
Čas čítania 0:49
Karolína Uličná

Neznámy muž zaplatil nákup zúfalej matke s dieťaťom zo Žiliny. Na samoobslužnej pokladni jej totiž neprešla karta

KULTÚRA POSITIVE VIBES SPRÁVY Z DOMOVA ŽILINA
Uložiť Uložené

Neznámemu záchrancovi poslala verejné poďakovanie na Facebooku.

Dobrí ľudia ešte nevymreli. Svoje o tom vie aj zúfala mamička s dieťaťom, ktorej neznámy muž v žilinskom Tescu zaplatil celý jej nákup pri samoobslužnej pokladni.

Matka s dcérou sa vybrali na nákup do miestneho obchodného reťazca, a keď chcela svoj nákup zaplatiť, terminál jej nechcel prijať kreditnú kartu, opisuje situáciu žilinský denník Žilinak. Po niekoľkominútovom trápení jej pomohol muž, ktorý čakal na voľnú pokladňu, a to tak, že sa rozhodol zaplatiť jej nákup svojou kreditkou. 

V strese si však žena nebola istá, či sa vôbec „jej záchrancovi“ poďakovala, preto sa rozhodla napísať odkaz cez sociálnu sieť: „Dnes mám sviatok a od rána sa mi nič nedarilo. Bol to úplne hrozný deň. Váš milý čin mi urobil radosť a popravde som cestou na autobus aj trochu poslzila. Nie kvôli peniazom, ale pre vedomie, že sú medzi nami stále milí, dobrí ľudia a gentlemani. A možno ste len chceli, aby sme rýchlo uvoľnili pokladňu a Vy si mohli dať svoj Redbull, ale aj tak. Môžete byť na seba hrdý. Pekný deň!“ 

Odporúčané
Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil 21. augusta 2024 o 16:20

Príspevok uverejnila na Facebooku v skupine s názvom Žilina, ktorá má takmer 5-tisíc členov. Ľudia začali jej post zdieľať, aby sa to dostalo k neznámemu mužovi. Aktuálne to má až 420 prezdieľaní, tajomný záchranca však v komentári zatiaľ nereagoval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia