Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2024 o 11:55
Čas čítania 0:55
Magdalena Trajerová

VIDEO: Český MMA zápasník Růžička na kúpalisku napadol muža. Teraz mu hrozí väzenie

VIDEO: Český MMA zápasník Růžička na kúpalisku napadol muža. Teraz mu hrozí väzenie
ZAUJÍMAVOSTI TADEÁŠ RŮŽIČKA MMA
Uložiť Uložené

Nevydržal ani šesť mesiacov. Český bojovník MMA Tadeáš „Mawar“ Růžička čelí ďalšiemu trestnému stíhaniu.

Zápasník, ktorý už má podmienku, si na konto opäť pripísal ďalší násilný incident, ktorý sa stal na kúpalisku v českom Břevnove, informuje CNN Prima News. Traja muži, medzi ktorými bol aj Růžička, slovne napadli návštevníčku pri jednej z kabínok. Keď sa jej zastal neďaleko stojaci muž, trojica ho napadla.

Začalo sa to pľuvaním a pokračovalo niekoľkými fackami a údermi. Posledný úder mal mužovi zasadiť Růžička. Po poslednom údere zápasník utiekol len v plavkách na parkovisko, kde sa ukryl v kríkoch, opisuje situáciu CNN. Ďalší dvaja muži si zbalili svoje veci a tiež utiekli z miesta činu.

„Jeden z mužov sa snažil zaplatiť parkovné na automate. To sa mu však nepodarilo, a tak sa rozhodol vyrovnať si s automatom účty päsťou. Bohužiaľ, ani po pästnom súboji mu parkovací automat nedovolil opustiť parkovisko,“ povedal svedok pre CNN Prima News. Útočníkovi sa po chvíli zápasenia s automatom predsa len podarilo ujsť.

Napadnutý návštevník, ktorý bránil ženu na kúpalisku, bol okamžite prevezený do nemocnice. Zistilo sa, že má viacero zlomenín v tvári. Růžičku už súdili za podobný incident vo februári. Zo súdu odišiel s podmienečným trestom. Aby sa vyhol väzeniu, musel viesť bezúhonný život najmenej tri a pol roka.

Odporúčané
VIDEO: Zápasník Růžička je nepoučiteľný. Opitý obťažoval zamestnancov rýchleho občerstvenia, chcel im ukázať „českú silu“ VIDEO: Zápasník Růžička je nepoučiteľný. Opitý obťažoval zamestnancov rýchleho občerstvenia, chcel im ukázať „českú silu“ 1. apríla 2024 o 17:01

Teraz však opäť čelí obvineniam z trestných činov výtržníctva a ublíženia na zdraví. „Ak sa bitka kvalifikuje ako trestný čin, predpokladám, že súd túto podmienku zmení už na trest,“ povedal pre CNN Prima News advokát Jan Černý.

Domov
Zdieľať
Diskusia