Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. apríla 2024, 17:01
Čas čítania 0:42
Ilona Hobzová

VIDEO: Zápasník Růžička je nepoučiteľný. Opitý obťažoval zamestnancov rýchleho občerstvenia, chcel im ukázať „českú silu“

ZAHRANIČIE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápasník je v podmienke, no napriek tomu na sociálnych sieťach zverejnil ďalšie provokatívne video.

Zápasník Tadeáš Růžička cez víkend na Instagrame zverejnil video, v ktorom obťažoval personál už zatvorenej reštaurácie rýchleho občerstvenia a dožadoval sa pitia. 

„Nechcel som natočiť toto video, ale ten hajzel zavrel okno. Takže viete, čo to znamená. Buď mi dá, čo chcem, alebo ho vytiahnem z okna a ukážem mu českú silu,“ vyhrážal sa Růžička v príspevku. Ten síce neskôr vymazal, no napriek tomu sa začal šíriť na sociálnych sieťach.

Růžička povedal, že nešlo o nič vážne. „Bol som opitý, robili si zo mňa srandu, tak som to klasicky natočil, nič sa nestalo,“ povedal pre Sport.com. Růžička pritom prednedávnom pre tú istú webovú stránku uviedol, že sa zmenil a nemôže si dovoliť ďalšie prešľapy.

Zápasníkovi v minulosti hrozilo väzenie za to, že v Prahe napadol muža. Za výtržníctvo mu súd vymeral 11 mesiacov s podmienečným odkladom na 40 mesiacov. Zdá sa však, že zápasník si z podmienečného trestu ťažkú hlavu nerobí.

Domov
Zdieľať
Diskusia