Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2024 o 12:16
Čas čítania 0:48
Jela Vážanová

Tom Cruise opäť riskuje život. Fanúšikom sa podarilo získať zábery z natáčania Mission Impossible 8

FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY MISSION: IMPOSSIBLE 8 TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Od skoku z útesu na motorke až po vyšplhanie na najvyšší mrakodrap na svete. Tom Cruise prekvapil ďalšou nebezpečnou scénou.

Tom Cruise nám už roky vyráža dych. Odvážne prekonáva nebezpečné scény, na ktoré si trúfajú len skúsení kaskadéri. Pri natáčaní najnovšej časti Mission Impossible však posunul svoje riskovanie na novú úroveň – rukami sa zavesil na lietadlo, píše New York Post.

Tom Cruise je známy tým, že je sám sebe kaskadérom. Človek by čakal, že v 62 rokoch už svoje akčné kúsky trochu zmierni, no herec v jednej zo scén opäť znásobil nebezpečenstvo. Fanúšikovská stránka na platforme X zverejnila zábery, ako nad mestom Oxfordshire v Anglicku visí vo vzduchu zo žltého dvojplošného lietadla, ktoré je navyše hore nohami. 

Odporúčané
Tom Cruise natočil najšialenejšiu reklamu na kiná a svoj nový film. Počas letu sa postavil na lietadlo Tom Cruise natočil najšialenejšiu reklamu na kiná a svoj nový film. Počas letu sa postavil na lietadlo 5. septembra 2022 o 20:33

Na ďalších záberoch dokonca vidieť, že pilot lietadla má zelený kostým, čo znamená, že pravdepodobne bude v postprodukcii odstránený. Cruisea videli, aj ako vo vzduchu bojuje s Esaiom Moralesom, ktorý hrá vo filme teroristu Gabriela.

Konkrétne detaily deja Mission Impossible 8 zatiaľ zostávajú tajné, film však bude nadväzovať na udalosti z predošlej časti. Do kín by sa mal pre zdržanie dostať až niekedy koncom jari 2025.

Domov
Zdieľať
Diskusia