Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2022, 20:33
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Tom Cruise natočil najšialenejšiu reklamu na kiná a svoj nový film. Počas letu sa postavil na lietadlo

Tom Cruise natočil najšialenejšiu reklamu na kiná a svoj nový film. Počas letu sa postavil na lietadlo
Zdroj: Tom Cruise
FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE TOM CRUISE
Uložiť Uložené

„Uvidíme sa v kine,“ povedal Cruise a lietadlo urobilo prudkú otočku.

Aj takto sa dá promovať hollywoodsky film a zároveň apelovať na prevádzkovateľov kín v USA. Teda v prípade, že sa voláš Tom Cruise a rád riskuješ život. V apríli sa konala udalosť CinemaCon, počas ktorej Cruise a režisér a scenárista Christopher McQuarrie ukázali majiteľom kín prvú ukážku z akčného filmu Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1.

Odporúčané
Kinoprogram v septembri po dlhom čase vyprázdni naše peňaženky. Priprav sa na komédie, veľkolepé akčné filmy či oscarové drámy Kinoprogram v septembri po dlhom čase vyprázdni naše peňaženky. Priprav sa na komédie, veľkolepé akčné filmy či oscarové drámy 2. septembra 2022, 11:00

Ešte pred ňou sa však Cruise všetkým prihovoril v približne minútovom videu, počas ktorého stojí na vrchole historického lietadla, ktoré lietalo počas 2. svetovej vojny. Cruise sa prihovára majiteľom kín a fanúšikom kinematografie až do momentu, keď za ním príde režisér McQuarrie a upozorní ho, že strácajú prirodzené svetlo a navyše im dochádza palivo.

Cruise sa len usmeje a všetkým odkáže, že sa uvidia v kinách. Lietadlo zrazu urobí prudkú otočku, zatiaľ čo Cruise stále stojí a popiera gravitačné zákony. Herec takto odprezentoval nasledujúcu ukážku na Mission: Impossible 8 a hneď odpremietali film Top Gun: Maverick. 

Zoznam najlepších filmov herca Tom Cruise nájdeš v našej filmovej databáze.
Domov
Zdieľať
Diskusia