Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2024 o 8:29
Čas čítania 1:13
Ella Petrová

Ďalšia dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta prestala používať priezvisko otca. Deti sa od neho dištancujú

Ďalšia dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta prestala používať priezvisko otca. Deti sa od neho dištancujú
OSOBNOSTI ANGELINA JOLIE BRAD PITT OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Konflikt medzi bývalým hollywoodskym párom je stále živý, hoci k rozchodu došlo pred ôsmimi rokmi. Do sváru sa zamotávajú aj deti, ktoré sú viditeľne na Angelininej strane a podľa zdrojov nemajú o vzťah s otcom záujem.

Angelina Jolie a Brad Pitt majú spolu šesť detí, z toho tri adoptované a tri vlastné. Posledné prírastky do rodiny sú dvojčatá Vivienne a Knox. Tie majú dnes už 15 rokov. Nielenže  vyrástli, ale sú aj súčasťou veľkých projektov. Vivienne napríklad pomáhala svojej matke Angeline ako asistentka produkcie na novom broadwayskom muzikáli The Outsiders. Vystupovala v ňom ako Vivienne Jolie.

Nie je však jasné, či si meno zmenila legálne. Nie je pritom prvou zo súrodencov, ktorá prestala používať priezvisko Pitt. Najstaršia dcéra Zahara urobila to isté vlani v novembri, keď sa predstavila ako Zahara Marley Jolie, a dcéra Shiloh používa na Instagrame tiež len priezvisko matky (Shi Jolie). Týmto nenápadným spôsobom sa deti dištancujú od svojho otca.

V auguste 2022 zdroj blízky Pittovi počas prebiehajúceho boja o opatrovníctvo povedal magazínu People, že dúfa, že sa jeho vzťah s deťmi čoskoro zlepší. Dodal, že celá situácia je už dlho bolestivá.

Odporúčané
Samo Zvaný: Ľudia kritizujú Fight Night Challenge za bizarnosti a potom si v pohode zapnú reality shows (Rozhovor) Samo Zvaný: Ľudia kritizujú Fight Night Challenge za bizarnosti a potom si v pohode zapnú reality shows (Rozhovor) 6. októbra 2024 o 12:30

Nedávno istý ochrankár, ktorý pracoval pre dvojicu, keď boli spolu, a stále pracuje pre Pitta, tvrdil, že Jolie údajne povzbudzovala deti, aby sa vyhýbali otcovi počas súdne nariadených návštev. 

Minulý rok v médiách kolovalo aj video z roku 2020, ktoré natočil dnes už 20-ročný Pax Jolie Pitt pri príležitosti Dňa otcov. Venoval ho svojmu nebiologickému otcovi Bradovi Pittovi. Adoptovaný syn slávneho amerického herca nazval svojho otca „kreténom prvej triedy“, pre ktorého sa jeho štyri najmladšie deti trasú od strachu. 

Odporúčané
Syn Brada Pitta sa pustil do otca: Tvoje deti sa pri tebe trasú strachom, si odporná ľudská bytosť Syn Brada Pitta sa pustil do otca: Tvoje deti sa pri tebe trasú strachom, si odporná ľudská bytosť 22. novembra 2023 o 8:33

Pax okrem videa zverejnil na svojom súkromnom Instagrame aj fotku, na ktorej hollywoodsky herec drží v ruke sošku Oscara. K tomu pridal text plný urážok na adresu svojho 59-ročného otca.

 
„Chýba ti ohľaduplnosť a empatia k svojim štyrom najmladším deťom, ktoré sa v tvojej prítomnosti trasú od strachu. Nikdy nepochopíš škodu, ktorú si spôsobil rodine, pretože toho nie si schopný,“ nahnevane hovoril Pax v instagramovej storke.

Domov
Zdieľať
Diskusia