Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. novembra 2023, 8:33
Čas čítania 1:02
Karolína Uličná

Syn Brada Pitta sa pustil do otca: Tvoje deti sa pri tebe trasú strachom, si odporná ľudská bytosť

Syn Brada Pitta sa pustil do otca: Tvoje deti sa pri tebe trasú strachom, si odporná ľudská bytosť
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI ANGELINA JOLIE BRAD PITT DETI SLÁVNE PÁRY
Uložiť Uložené

V štipľavom odkaze ku Dňu otcov nešetril vulgarizmami.

V médiách aktuálne koluje video z roku 2020, ktoré natočil teraz už 19-ročný Pax Jolie Pitt pri príležitosti Dňa otcov. Venoval ho svojmu nebiologickému otcovi Bradovi Pittovi. Adoptovaný syn slávneho amerického herca nazval svojho otca „kreténom prvej triedy“, pre ktorého sa jeho štyri najmladšie deti trasú od strachu, cituje ho Daily Mail.

Pax okrem videa zverejnil na svojom súkromnom Instagrame aj fotku, na ktorej hollywoodsky herec drží v ruke sošku Oscara. K tomu pridal text plný urážok na adresu svojho 59-ročného otca.

„Chýba ti ohľaduplnosť a empatia k svojim štyrom najmladším deťom, ktoré sa v tvojej prítomnosti trasú strachom. Nikdy nepochopíš škodu, ktorú si spôsobil rodine, pretože toho nie si schopný,“ nahnevane hovoril Pax na instagramovej storke.

Celé video zakončil štipľavou poznámkou. „Urobil si zo života mojich najbližších peklo. Môžeš sebe a svetu hovoriť, čo chceš, ale pravda raz vyjde najavo. Takže šťastný Deň otcov, ty odporná ľudská bytosť!“ cituje Mirror. Jeho hnev pravdepodobne pramenil z rozvodu jeho rodičov – Pitta a Angeliny Jolie. Bývalí manželia sa totižto ešte stále naťahujú o deti. 

Angelina Jolie si adoptovala Paxa zo sirotinca vo vietnamskom Hočiminovom meste v roku 2007. Mal tri roky a ako novorodenca ho opustila jeho biologická matka závislá od heroínu. O rok neskôr si ho adoptoval a osvojil aj Brad.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pax Jolie Pitt (@paxalbum)

Domov
Zdieľať
Diskusia