Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
23. mája 2024, 14:41
Čas čítania 1:12
Radoslava Juračková

Markíza sa vyjadrila k pokračovaniu Ruže pre nevestu. Ďalšej zahraničnej adaptácie sa na Voyo dočkáš ešte tento mesiac

FILMY A SERIÁLY REALITY ŠOU RUŽA PRE NEVESTU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Na televíznych obrazovkách sa aktuálne blíži druhá séria do finále. Ako vidia tvorcovia prípadné pokračovanie?

Ruža pre nevestu je absolútnym fenoménom posledných mesiacov. Reality šou, v ktorej 18 žien bojuje o srdce jedného muža, sleduje takmer celé Česko a Slovensko. Druhá séria sa pomaly, ale isto blíži ku koncu, a preto nás zaujímalo, či má produkcia v pláne tretie pokračovanie.

Čakajú nás posledné dve epizódy

Televízia Markíza pre nás prezradila, že o dva týždne spoznáme meno víťazky. Do TOP 3 sa dostala Stanka, Jennifer a Julie. Už tento piatok na obrazovkách uvidíme, ako Radko ustojí stretnutie s ich rodinami. Rodiny a blízki dievčat totiž prídu na slnečnú Srí Lanku a zoznámia sa s potenciálnym ženíchom ich dcér. O týždeň neskôr sa rozhodne, ktorá z nich vyhrá súťaž o Radkovo srdce.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Ďalšia adaptácia Ruže bude na Voyo ešte tento mesiac

Tvorcovia reality šou povedali, že je ešte priskoro hovoriť o ďalšej sérii. Pokračovanie šou však nevylúčili. „Všetky bližšie informácie sa diváci a fanúšikovia dozvedia v správny čas,“ povedala TV Markíza pre Refresher. Na sociálnych sieťach fanúšikovia šou neskrývajú sympatie voči moderátorovi Krištofovi Králikovi. Želajú si, aby bol ďalším ženíchom on.

Odporúčané
Samuel „Pirát“ Krištofič o Survivore: Raz sme si na ostrove upiekli tarantulu. Boli aj momenty, keď som sa opúšťal (Rozhovor) Samuel „Pirát“ Krištofič o Survivore: Raz sme si na ostrove upiekli tarantulu. Boli aj momenty, keď som sa opúšťal (Rozhovor) 13. júna 2024, 12:30

V rozhovore pre TV Markíza sa k jeho potenciálnej účasti vyjadril. „Ja by som veľmi rád zotrval na tej moderátorskej pozícii. Dá sa však povedať, že teraz by som už v tretej sérii mohol byť ako bachelor, ale asi sa nám to nepodarí,“ skonštatoval Krištof, ktorý nedávno priznal rozchod s manželkou.

Vzhľadom na to, že Ruža pre nevestu je mimoriadne obľúbený formát, na Voyo od piatka nájdeš austrálsku adaptáciu šou. Šou sa tam volá „The Bachelor“ a je mimoriadne úspešná. Tvorcovia majú na konte už deväť sérií. Skôr než sa dozvieme o Ruži pre nevestu 3 viac informácií, môžeš sledovať, ako prebieha boj o lásku v zahraničí.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Bachelor Australia (@thebachelorau)

Domov
Zdieľať
Diskusia