Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. apríla 2024, 14:43
Čas čítania 1:19
Radoslava Juračková

Známy slovenský DJ zomrel vo veku 40 rokov tesne po zásahu polície. Pre záhadné okolnosti ho rodina zatiaľ nemôže pochovať

OSOBNOSTI DJ-ING HUDBA NEHODY A ÚMRTIA OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Náhla a záhadná smrť DJ Petrika vyvoláva na sociálnej sieti búrlivú diskusiu.

Peter Hrad, známy najmä ako DJ Petrik, náhle zomrel 24. marca po policajnom zásahu. Po viac ako týždni sa vynárajú nejasnosti spojené s jeho smrťou, v dôsledku ktorých ho stále nemôžu pochovať, informuje poprad.dnes24.

Hudobníkovi sa stalo osudným auto značky BMW, ktoré dostal ako narodeninový darček od mamy. Okrúhliny oslávil vo februári. Ako uvádza popradský portál, Peter sa na novom aute 22. marca vozil po Poprade. Pri jazde si však poškodil pneumatiky, pretože vyšiel na obrubník. Práve táto nehoda údajne vzbudila okolo jeho osoby pozornosť.

„Išiel od Tesca na Slovnaft pumpu pri Lidli na sídlisku Juh v Poprade, mal poškodené kolesá. Odtiaľ ho mali zobrať policajti a on tam kričal na živé raty, že ‚pomoc, idú ma zabiť‘. Následne ho polícia chcela zobrať do cely predbežného zadržania, kde ho mala prísť upokojiť mama,“ povedal pre dnes24.sk jeden z blízkych zosnulého.

„Hovorila im, že je psychiatrický pacient a nie je spôsobilý úkonov. Petrik totiž trpel ťažkou paranoidnou schizofréniou. A preto aj na tej Slovnaftke museli byť použité donucovacie prostriedky, lebo on sa najviac na svete bál práve policajtov,“ dodal.

Zosnulý DJ z Popradu
Zdroj: Facebook (Petrik Hrad)

Mohli hrať rolu drogy?

Mama zosnulého DJ stále trvala na tom, aby ho odviezli do liečebne v Levoči, pretože videla, že nie je v dobrej kondícii. Polícia rozhodla, že ho najskôr odvezú do CPZ.

Odporúčané
30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 1. mája 2024, 9:30

„Auto, ktoré ho prevážalo, po chvíli zastavilo s tým, že syn skolaboval. Otočili teda späť do nemocnice, na zemi sa ho snažili oživovať do príchodu záchranky, ale podarilo sa ho údajne oživiť príliš neskoro a už mal poškodený mozog. V priebehu nasledujúcich hodín mu odišli orgány a nakoniec srdce a 24. marca skonal. V nemocnici mi tvrdia, že na akútne zlyhanie srdca, ale prvotná informácia na áre bola, že na opuch mozgu,“ zdôverila sa pre poprad.dnes24 Petrova mama.

Podľa portálu poprad.dnes24 sa práve v spojení so záhadným úmrtím hudobníka skloňovali na sociálnych sieťach návykové látky. V rozhovore pre popradský portál túto možnosť nevylúčil ani kamarát DJ-a. Telo zosnulého vraj prokurátor stále nevydal a rodina ho zatiaľ nemôže dôstojne pochovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia