Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2024, 13:44
Čas čítania 0:49
Radoslava Juračková

Vie, že nemá spáliť vlasové korienky. Aj toto dokáže nový Dyson za stovky dolárov

MÓDA ÚČES VLASY A ÚČESY
Uložiť Uložené

Firma Dyson predstavila produkt novej generácie.

Na trh mieri novinka Supersonic Nural. Po prvý raz firma prichádza so zlepšenou verziou už existujúceho produktu. Mnohým je možno známy jeho predchodca Supersonic, ktorý na trh uviedli v roku 2016.

Nová verzia obľúbeného fénu má celý rad vylepšení, ktoré ho posúvajú na nový level. Tešiť sa môžeš na senzor, ktorý rozpoznáva, ako ďaleko máš fén od hlavy. Čím bližšie ho priblížiš ku korienkom, tým viac sa znižuje intenzita tepla. Pri nich teplota automaticky klesne na 55 stupňov.

Tak ako ostatné produkty z dielne značky, aj táto novinka je magnetická, tvoje vlasy preto sama priťahuje. Fén má tiež rozlišovaciu schopnosť, a keď ho položíš, automaticky sa vypne. Novinka dokáže určiť aj to, aký nadstavec si použila, a na základe toho optimalizuje rýchlosť a teplotu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dyson Beauty (@dysonbeauty)

Nový dizajn

Od svojho predchodcu sa líši aj vzhľadom. Nural je v porovnaní s prvým fénom menší a skladnejší. V balení nájdeš aj difuzér, ktorý je určený na kučeravé vlasy. Dostupný bude v dvoch farebných kombináciách: fialovo-oranžovej a tyrkysovo-oranžovej. Na trh príde v máji tohto roka, a keď oň máš vážny záujem, môžeš sa na stránke značky registrovať. Keď bude dostupný, informujú ťa a môžeš si ho kúpiť za 499,99 dolára.

Domov
Zdieľať
Diskusia