Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2024, 15:05
Čas čítania 0:36
Anna-Marie Hanzlíková

Hviezda Squid Game pôjde do väzenia za sexuálne násilie

Hviezda Squid Game pôjde do väzenia za sexuálne násilie
OSOBNOSTI SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE SQUID GAME
Uložiť Uložené

Herec O Jeong-su, ktorého poznáš ako Oh Il-nam, teda starnúceho deduška s nádorom v hlave zo seriálu Squid Game, bol odsúdený za sexuálne násilie.

Sedemdesiatdeväťročný herec dostal za sexuálne násilie rozsudok, na základe ktorého by si mal odsedieť osem mesiacov s podmienečným odkladom na dva roky. Povinne však musí absolvovať štyridsať hodín programu liečby sexuálneho násilia. O Jeong-su sa môže proti rozsudku odvolať, má na to sedem dní.

Obvinenie pochádza z roku 2022. Dvoch prípadov sa mal dopustiť v roku 2017. Na zájazde s divadelným predstavením sa mal nevhodne dotýkať ženy a pobozkať ju proti jej vôli. Uviedla to s odvolaním sa na tlačovú agentúru Yonhap britská BBC.

Herec je známy vďaka seriálu Squid Game. Ten slávi úspechy rad-radom a priniesol hercovi nomináciu na cenu Emmy a výhru Zlatého glóbusu. Údajne ho pre obvinenie vyradili z natáčania iného juhokórejského filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia