Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Occam New Home
20. marca 2024, 11:00
Čas čítania 1:18
Richard Balog

Je toto najkrajší apartmán v Jasnej? Mezonet v lyžiarskom stredisku má jacuzzi, saunu a brutálny výhľad na Chopok

Je toto najkrajší apartmán v Jasnej? Mezonet v lyžiarskom stredisku má jacuzzi, saunu a brutálny výhľad na Chopok
Zdroj: Occam New Home
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY LIPTOV LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ
Uložiť Uložené

Bývanie priamo na zjazdovke? Žiadny problém. Ak máš dostatočný finančný kapitál, môže byť tvoje.

Ak hľadáš výnimočnú nehnuteľnosť, máme pre teba pripravený skvelý tip. V ponuke realitnej kancelárie Occam New Home sme našli jeden z najkrajších apartmánov v lyžiarskom stredisku Jasná. Ponúka dokonalú polohu priamo na zjazdovke v Demänovskej Doline a nadčasový interiérový dizajn.

Perfektná rekreačná aj investičná nehnuteľnosť je súčasťou apartmánového domu Búda, ktorý sa nachádza v časti Lúčky, len niekoľko metrov od lanovky. V štvorpodlažnej stavbe s podkrovím, vlastným výťahom aj parkovacími miestami priamo pred objektom v čiernom opláštení je spolu šesť apartmánov. Majiteľom je k dispozícii aj lyžiareň. 

V externej časti apartmánového domu s výhľadom na Chopok je aj spoločné výhrevné jacuzzi, terasa s ležadlami a exteriérová sauna.

Odporúčané
Oáza pokoja v srdci prírody. Takto vyzerá luxusná chata s výhľadom na najvyššiu horu v Česku Oáza pokoja v srdci prírody. Takto vyzerá luxusná chata s výhľadom na najvyššiu horu v Česku 24. januára 2024, 11:00
Takto vyzerá jeden z najkrajších apartmánov v lyžiarskom stredisku Jasná. Mezonet ponúka dokonalú polohu a nadčasový dizajn.
Takto vyzerá jeden z najkrajších apartmánov v lyžiarskom stredisku Jasná. Mezonet ponúka dokonalú polohu a nadčasový dizajn. Zdroj: Occam New Home

4-izbový mezonet v portfóliu realitnej kancelárie má úžitkovú plochu 133 štvorcových metrov. Medzi jednotlivými apartmánmi v komplexe sú murované priečky, vďaka čomu má každý obyvateľ dostatok súkromia. 

Dizajnéri, ktorí pripravili vzhľad interiéru, stavili na prémiové materiály v kombinácii s čistými líniami, výraznými detailmi a neutrálnou paletou farieb. Nás táto „škandinávska“ schéma oslovila. 

Chválime výber lepených parkiet s horským dekorom Aspen v takmer celom interiéri, gresové obklady a dlažby, veľkoformátovú fototapetu s motívom hôr v obývacej miestnosti aj svietidlá či mäkké textílie, vďaka ktorým má apartmán atmosféru domova. Čerešničkou z nášho pohľadu sú pohľadové betónové stropy v spodnej časti mezonetu, ktoré dodali apartmánu veľmi fresh industriálny vibe. V spálni nás zasa zaujala kobercová stena s abstraktným motívom.

Odporúčané
Dom inšpirovaný horskou chatou za viac ako 565-tisíc eur. Nádherný projekt je menej než polhodinu od Prahy Dom inšpirovaný horskou chatou za viac ako 565-tisíc eur. Nádherný projekt je menej než polhodinu od Prahy 9. januára 2024, 11:00
Occam New Home, Jasná, Demänovská Dolina
Zdroj: Occam New Home

Vysoký štandard vybavenia s použitím kvalitných materiálov je ťažko porovnateľný s inými projektmi v lokalite. Cena nehnuteľnosti nie je známa, no predpokladáme, že sa bude pohybovať v astronomických výšinách.

Tento apartmán môže byť celoročne vyťažovaný aj počas neprítomnosti svojho majiteľa. Nehnuteľnosť tak môže generovať zaujímavý zisk bez toho, aby sa vlastník musel o čokoľvek starať, čo je veľmi príjemným bonusom. 

Lepší obraz o tomto lukratívnom mezonete priamo na zjazdovke v Demänovskej Doline si vytvoríš vďaka galérii. My by sme s radosťou trávili čas po lyžovačke v takomto nadčasovom interiéri v prírode. Viac informácií o tejto nehnuteľnosti získaš na webovej stránke Occam New Home

Takto vyzerá jeden z najkrajších apartmánov v lyžiarskom stredisku Jasná. Mezonet ponúka dokonalú polohu a nadčasový dizajn.Occam New Home, Jasná, Demänovská DolinaOccam New Home, Jasná, Demänovská DolinaOccam New Home, Jasná, Demänovská Dolina
Zobraziť galériu
(18)
Odporúčané
Z červenej chaty hneď pri zjazdovke nespustíš oči. Býva v nej správca známeho lyžiarskeho strediska Z červenej chaty hneď pri zjazdovke nespustíš oči. Býva v nej správca známeho lyžiarskeho strediska 6. marca 2024, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia