Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2024, 11:37
Čas čítania 0:29
Radka Klučárová

Kontroverzných bratov Tateovcov opäť zatkla polícia. Megalomanský majetok si tak dlho neužili

NEWS ANDREW TATE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Kontroverzní bratia sa preslávili sexistickými a mizogýnnymi názormi, vďaka ktorým si získali milióny fanúšikov.

Bratov Andrewa a Tristana Tateovcov v Rumunsku na základe európskeho zatykača opäť zatkla polícia. Dvojica čelí viacerým obvineniam zo sexuálneho násilia a z obchodovania s ľuďmi, informuje portál Sky News. 

Kontroverzní bratia sa preslávili sexistickými a mizogýnnymi názormi, vďaka ktorým si získali milióny fanúšikov. Andrew Tate bol bývalým kickboxerom a účinkoval v reality sou Big Brother. Na sociálnych sieťach ho ľudia titulovali za „kráľa toxickej maskulinity“. 

Andrew Tate
Zdroj: TASR/AP/Andreea Alexandru

Bratia boli zadržaní v decembri 2022, na slobodu ich prepustili v auguste 2023. Nemôžu však vycestovať z krajiny. Andrewovi Tateovi za porušenie pravidiel Meta spoločnosť zakázala vstup na sociálne siete Facebook a Instagram. 

Začiatkom tohto roka rumunský súd zrušil rozhodnutie o zabavení Tateovho majetku v obrovskej hodnote, influencer tak opäť získal prístup k luxusným autám a nehnuteľnostiam.

Andrew Tate
Zdroj: Andrew Tate
Domov
Zdieľať
Diskusia