Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. marca 2024, 9:30
Čas čítania 3:38
Adriana Královičová

Slovenská stylistka LA/SKA neukazuje svoju tvár, oblečenie od nej milujú Nina Janová či Cynthia Tóthová

MÓDA MÓDA OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Študentka psychológie mala možnosť urobiť styling pre tie najznámejšie tváre slovenského šoubiznisu. Jej prácu poznajú najmä vďaka náhodnému spojeniu s úspešnou fotografkou Katarínou Šlesárovou.

Slovenská 24-ročná stylistka, ktorej štýlové „looky“ môžeš poznať najmä z fotografií Kataríny Šlesárovej a kvôli signifikantnému bielemu emblému LA/SKA neukazuje svoju tvár. S Katarínou (rozhovor s ňou si prečítaš tu) ich spojila náhoda. V úzadí tvorila len sama pre seba, no kamaráti ju dohnali k tomu, aby sa fotografke ozvala. „Katka hľadala na Instagrame stylistku. Nepoznali sme sa. Ja som sa vôbec ako stylistka nedefinovala, ale ozvala som sa jej, aj vďaka mojej kamarátke,“ hovorí pre Refresher dizajnérka a stylistka. Sadli si a spolupracujú doteraz. 

Ak sleduješ módne dianie, určite čoraz častejšie vidíš na scéne biely nápis LA/SKA. Emblém na čierno-bielom oblečení či doplnkoch skrášľuje outfity známych osobností, ako napríklad Cynthii Tóthovej či tanečníčky Niny Janovej. Ako nám pri osobnom stretnutí stylistka povedala, rada si zachováva anonymitu a chce, aby za ňu hovorila jej práca. V rámci svojich začiatkov už stihla spolupracovať s Jasmínou Alagič, Michaelou Kocianovou, Adelou Banášovou či Kristínou Svarinskou.

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

Sú celebrity s jej stylingom vždy spokojné? Dokáže ju táto práca uživiť? Či platí Cynthia Tóthová za oblečenie a koľko stoja jej kúsky, sa dočítaš v článku. 

Adela Banášová a Nina Janová.
Adela Banášová a Nina Janová. Zdroj: archív: who.is.laska

Outfity si šila najskôr iba pre seba

„Študujem psychológiu, čiže úplne ‚od veci‘ od módy. Rozhodla som sa ísť študovať niečo, kde nebudem musieť mať len hlavu v knihách. Psychológia je veľmi zaujímavá a baví ma. Čo sa týka štúdia módy, nikdy som nad tým neuvažovala. Brala som to tak, že to mám v sebe a mám chuť sa zdokonaľovať aj inak. Všetko, čo chcem, si dohľadám, vyskúšam. Napríklad stále neviem dobre šiť, no fungujem na tom, že pokus – omyl,“ hovorí nám.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 155442 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako sa jej spolupracuje s celebritami. 
  • Ktorá spolupráca bola jej splnený sen. 
  • Platia celebrity za oblečenie od nej? 
Späť
Zdieľať
Diskusia