Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. februára 2024, 9:30
Čas čítania 6:50
Adriana Královičová

Fotografka Katarína Šlesárová: Pomohol mi aj Sajfa s Veronikou. Rytmusovi môj štýl fotenia sedí, v Dubaji sme sa stretli náhodou

KULTÚRA FOTOGRAFIE INFLUENCERI MÓDA RYTMUS UMENIE VIZUÁLNE UMENIE
Uložiť Uložené

Okrem štýlových štúdiových fotografií stihla zachytiť exkluzívne momenty backstageu koncertu Kontrafaktu či Dary Rolins.

Katarína Šlesárová je slovenská fotografka, ktorá má vo svojom portfóliu aj mnohé mená zo šoubiznisu. Okrem klasických štúdioviek sa občas objaví aj v backstagei koncertov Kontrafaktu či Dary Rolins. Exkluzívne zábery nafotila aj v Dubaji, kde Rytmus natáčal videoklip k songu Bengoro je spátky. „Aj keď som už vo svojich začiatkoch začala fotiť známych ľudí, ešte som ďalšie tri roky robila v gastre. Cez covid som prišla o prácu a musela som sa rozhodnúť, či sa foteniu idem venovať na full-time,“ hovorí v rozhovore pre Refresher.

Podľa jej slov mala dlhé roky „nálepku“ fotografky, ktorá fotí odvážne a nahé fotografie. Dnes sa snaží tento dojem vyvrátiť. Za sebou má tím ľudí, ktorí sa jej starajú o styling a make-up klientov, a aj preto je celé fotenie aj pre „bežných“ ľudí veľký zážitok.

„Chcela by som na titulku nejakého magazínu odfotiť Post Maloneho. Okrem toho si prajem pred objektívom Jana Koleníka a prezidentku Zuzanu Čaputovú,“ prezrádza nám. V rozhovore sa dočítaš, koľko u nej stojí fotenie, či si celebritní klienti platia za fotky aj to, ako sa „náhodne“ stretla s celým tímom Rytmusa v Dubaji a nafotila mu backstage z natáčania videoklipu.

Katarína Šlesárová Rytmus Tina celebrity influenceri umenie
Zdroj: Katarína Šlesárová

Musí aj Rytmus u teba čakať na termín?(smiech) Čo sa týka celebritných klientov, niekedy si musím s nimi dohodnúť termín dopredu, aby som mala istotu, že prídu. Stane sa, že narýchlo potrebujú nejaké fotky, či už pracovné, alebo niečo potrebujem aj ja. Vtedy sa termíny uprednostňujú. Väčšinou pri takýchto ľuďoch ide o pár fotiek. Klasickým klientom dávam 30 až 40 fotiek. Takže aj to spracovanie trvá dlhšie.

Odporúčané
Mladý Bratislavčan si otvoril luxusnú čistiareň tenisiek ShinyShoes: Najhoršie, čo môžeš urobiť, je hodiť ich do práčky (Reportáž) Mladý Bratislavčan si otvoril luxusnú čistiareň tenisiek ShinyShoes: Najhoršie, čo môžeš urobiť, je hodiť ich do práčky (Reportáž) 27. apríla 2024, 12:30

Predpokladám, že si vybookovaná na mesiace dopredu.Už je to trochu rozumnejšie a po dvoch rokoch som si nastavila príjemnejší režim. Teraz napríklad zverejňujem voľné termíny na máj. Snažím sa vždy ľuďom hovoriť, že si treba termín „booknuť“ skôr, nie je ich toľko. 

Musím sa však priznať, že ak sú naozaj nejaké „asap“ situácie, nemám problém sa prispôsobiť. Hlavne ak napíšu ľudia naozaj milo a nie v štýle ahoj, máš budúci týždeň voľný termín? 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 154387 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Či platia celebritní klienti za fotky.
  • Koľko stojí hodinové fotenie.
  • Aký vzťah má s Rytmusom.
  • Či ju zavolal nafotiť backstage natáčania videoklipu do Dubaja.
  • Akú príjemnú skúsenosť má so Sajfom.
Späť
Zdieľať
Diskusia