Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2024, 14:29
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Henry Cavill a herec Reachera vraždia nacistov v akčnej komédii od Guya Ritchieho. Prvý trailer ťa dostane do kolien

Henry Cavill a herec Reachera vraždia nacistov v akčnej komédii od Guya Ritchieho. Prvý trailer ťa dostane do kolien
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY THE MINISTRY OF UNGENTLEMANLY WARFARE
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer na bláznivú akčnú komédiu The Ministry Of Ungentlemanly Warfare od režiséra Guya Ritchieho.

Režisér Guy Ritchie (Covenant, Wrath of Man) odmieta poľaviť a prináša ďalší akčný film, tentoraz v komediálnom žánri. Má krkolomný názov The Ministry Of Ungentlemanly Warfare a do hlavnej roly obsadil Henryho Cavilla (Zaklínač, Superman). 

Odporúčané
Aké nové hry vyjdú vo februári? Bude ich poriadne veľa (ZOZNAM) Aké nové hry vyjdú vo februári? Bude ich poriadne veľa (ZOZNAM) 27. januára 2024, 9:30

Ten stvárni Gus March-Phillips, tak trochu šibnutého vojaka, ktorého Churchill povelí zostavením jednotky ešte väčších bláznov. Ich cieľom budú tak trochu samovražedné akcie proti nacistom v priebehu 2. svetovej vojny.

Ritchie k látke pristúpil s humorom, takže okrem podarenej akcie a sympatických postáv sa diváci môžu tešiť aj na komediálne scény. Okrem Cavilla si v snímke zahrali aj Alan Ritchson (Reacher), Eiza Gonzalez (Baby Driver, Ambulance). Film vyjde v amerických kinách 19. apríla, no na Slovensku ho možno uvidíme neskôr. Ak áno, na 90 percent bude mať iný názov.

Domov
Zdieľať
Diskusia