Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2023, 8:51
Čas čítania 0:47
Karolína Uličná

Vzkriesenie Iron Mana sa nechystá. Tonyho Starka do MCU žiadnym zázrakom nevrátime, definitívne odkázal šéf Marvelu

FILMY A SERIÁLY IRON MAN MARVEL MARVEL FILMY
Uložiť Uložené

Iron Man je mŕtvy a tak to aj ostane, tvrdí Kevin Feige.

Na otázky, či sa Iron Man v podaní Roberta Downeyho Jr. vráti do marveloviek, už poznáme odpoveď. Okolnosti ozrejmil a potvrdil samotný prezident Marvel Studios Kevin Feige pre magazín Vanity Fair, ktorý sa pýtal, či by vzkriesil Tonyho Starka. 

„Tento moment si ponecháme a už sa ho nedotkneme. Všetci sme veľa rokov tvrdo pracovali, aby sme sa k tomu dostali, a nikdy by sme to nechceli žiadnym magickým spôsobom vrátiť späť,“ spresnil Feige, prezident Marvel Studia, pre The Hollywood Reporter.

V Endgame dostala postava úžasný koniec a pre režisérov išlo o vôbec najťažšiu scénu z natáčania celého filmu. Dlho museli premýšľať nad tým, ako mu dajú zbohom tak, aby to slúžilo filmu a zároveň aby nenahnevali fanúšikov a nesklamali samých seba. Stále však ide o komiksy a tvorcovia síce technicky nemusia vzkriesiť Iron Mana, no nedá sa úplne vylúčiť, že by sa Robert objavil v nejakej inej dimenzii ako úplne iná postava. 

Iron Man
Zdroj: Marvel

Na začiatku Roberta Downeyho Jr. do roly Iron Mana takmer odmietli pre jeho minulosť (zatknutie v apríli 1996, držanie heroínu, kokaínu a nenabitej zbrane). Feige a režisér Jon Favreau však boli stopercentne rozhodnutí, že herec vo filme stvárni titulného superhrdinu, a podľa slov fanúšikov urobili dobre.

Odporúčané
Robert Downey Jr. definitívne potvrdzuje, že sa do Marvelu nevráti. Iron Man je mŕtvy a bodka Robert Downey Jr. definitívne potvrdzuje, že sa do Marvelu nevráti. Iron Man je mŕtvy a bodka 3. septembra 2020, 16:08
Domov
Zdieľať
Diskusia